Itäinen Välimeri

itaisen_valimeren_risteilyt_venetsiasta

Dubrovnikin henkeäsalpaavan kaunis vanha kaupunki, Splitin tyylikkäät suihkulähteet ja puistot ja Triesten kirjailijoitakin inspiroinut charmi odottavat Sinua!

Välimeren kaupunkeihin tutustuminen ei ole ollut koskaan näin helppoa ja miellyttävää. Risteilyllämme matkustat joka päivä uuteen kaupunkiin. Kun aamu valkenee, sinun täytyy useimmiten ottaa vain muutama askel satamasta ja olet jo uuden, mielenkiintoisen kaupungin ytimessä, keskellä uusia tuoksuja, ihmisiä ja elämyksiä.

Kun kaupunki on tullut tutuksi, ostokset tehty ja postikortit lähetetty, niin laivalla sinua odottavat muun muassa täysihoito a la carte -ruokalistoineen, kylpylä- ja hierontapalvelut, kuntosali ja elokuvateatteri. Me Loistoristeilyt-yrityksessä ja laivan henkilökunta teemme kaikkemme, jotta matkastasi tulee ikimuistoinen.

Tee alla virtuaalimatka kohteisiimme ja varaa heti oma matkasi! 

 • Montenegro, Kotor

  Montenegro on aivan oma lukunsa Euroopassa. Jotain kertoo jo se, että montenegrolaiset mainostavat itse itseään Euroopan laiskimpana kansansa.

 • Italia, Trieste

  Satamakaupunki Trieste on historiannälkäiselle sopiva pysähdyspaikka. Trieste on kuulunut niin Rooman valtakuntaan kuin Itävalta-Unkariinkin, ja Italiaan Trieste liitettiin vasta vuonna 1954.

 • Kroatia, Split

  Split tarjoaa tyylikkyyttä viimeisen päälle: on suihkulähteitä, puistoja ja ostosmahdollisuuksia. Upea rannikkokaupunki kilpaileekin kauneudellaan Dubrovnikin kanssa.

 • Kreikka, Argostoli

  Seuraavaksi on vuorossa luonnonkauniin Kefalonian saaren pääkaupunki Argostoli. Tosin sanan pääkaupunki ei kannata antaa hämätä: pienessä ja kodikkaassa pikkukaupungissa on vain noin 15 000 asukasta.

 • Kreikka, Korfu

  Korfun saarella riittää nähtävää ja ihasteltavaa. Paljon kertoo jo se, että Korfun vanha kaupunki venetsialaisine linnoituksineen on päässyt Unescon maailmanperintöluetteloon.

 • Kroatia, Dubrovnik

  Kun laiva saapuu Dubrovnikiin, kannattaa olla hyvissä asemissa laivan kannella. Silloin on hyvin helppo uskoa astronautteja. Maapalloamme korkeuksista ihastelleet astronautit ovat nimittäin todenneet, että Adrianmeri erottuu avaruudesta katsottuna selvästi: se on maailman sinisin meri.