Dubai

dubain_risteily_arabiemiraatit_oman_persianlahden_risteilyt

Kun kangastuksesta tulee totta - tervetuloa paratiisiin keskellä keidasta

Persianlahden risteilyllä idän eksotiikka ja ikivanhat perinteet kohtaavat huippumodernin nykypäivän pilvenpiirtäjineen, ostoskeskuksineen ja hiekkarantoineen. Lähde mukaan matkalle täysin toiseen maailmaan, joka lumoaa sinut kauneudellaan, suitsukkeiden tuoksullaan ja herkullisilla ruoillaan. Dubain ja Arabiemiraattien risteily käy tavanomaisesti Dubaissa, Muscatissa, Fujayrahissa ja Abu Dhabissa. 

Tee alla olevien esittelytekstien avulla virtuaalimatkalle kohteisiimme ja varaa heti oma oikea matkasi. Olet itämaisen eksotiikan syleilyssä ennen kuin huomaatkaan!

 • Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Dubai

  On vaikea uskoa, että 50 vuotta sitten täällä asuivat beduiinit, jotka söivät taateleita ja kamelinlihaa. Löytyi öljyä, ja nyt Dubai on todellinen ennätysten kaupunki. Täältä löytyvät muun muassa maailman korkein rakennus Burj Khalifa sekä maailman suurin ostoskeskus Dubai Mall.

 • Oman, Khasab

  Khasab on pieni kalastajakylä ja täysin toisenlainen kuin vilkas Muscat.

 • Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Abu Dhabi

  Abu Dhabi on suurin Arabiemiirikuntien liiton seitsemästä emiraatista. Arabiemiirikuntien liiton pääkaupunki on myös nimeltään Abu Dhabi, ja se on Dubain lisäksi yksi maan suosikkilomakohteista. Abu Dhabin, jonka nimi tarkoittaa antiloopin isää, on vauhdikkaasti kehittyvä kaupunki.

 • Oman, Muscat

  Muscat on Omanin sulttaanikunnan pääkaupunki. Sitä on kutsuttu Arabian jalokiveksi. Muscatilla ei ole varsinaista ydinkeskustaa, mutta sen sijaan kiehtova vanha kaupunki ja moderneja liikekeskuksia.