Karibia

karibian_risteilyt_miami_caymansaaret_honduras_meksiko

Risteilylaiva lipuu Karibian samettisessa yössä, tähtitaivas valaisee sähkönsinistä merta ja lämmin merituuli hyväilee kasvoja. Nukkumaan pitäisi mennä, mutta ei malta. Nyt voi vain olla ja nauttia. Tätä on elämä parhaimmillaan.

Kun laiva ankkuroituu aamulla satamaan, avautuu edessä puuterihiekkaisia rantoja, kauniita kyliä ja huojuvia palmuja. Noin 30 asteen lämpötila on tehnyt matkalaukkujen pakkaamisesta helppoa, ja kun painaa varpaansa hiekkaan, on mahdotonta olla hymyilemättä. Edessä on pala Karibian kulttuuria ja paikallisia herkkuja, kilpikonnia ja maya-intiaanien raunioita. Edessä on matka, joka ei unohdu koskaan.

Paras tapa nauttia Karibian upeista maisemista ja lukemattomista paratiisisaarista on loistoristeilijän matkassa! Loistoristeilyt tarjoaa markkinoiden ylivoimaisesti parhaat risteilyt Karibialle, tälle eksoottiselle saariryhmälle Väli-Amerikan edustalla. Kun lähdet matkaamme, saat upeat puitteet matkustamiselle, korkealaatuisen täysihoidon ruokineen ja juomineen sekä kaikkein monipuolisimman matkareitin. Lupaamme, että kamerasi tulee käymään yhtä kuumana kuin aurinko. Suosittelemme etenkin kymmenen ja 14 päivän risteilyä Karibialla.

Kymmenen päivän risteily

Kymmenen päivän pituisen risteilyn aikana voit lähettää postikortin Caymansaarilta, Hondurasista, Meksikosta, Jamaikalta, Bahamalta ja Ft. Lauderdalesta. Useilla lähdöillä matkassa mukana kulkee suomalainen matkanjohtaja, joka vetää eri kohteissa suomenkielisiä retkiä. Retket kattavat kaikki mielenkiintoisimmat kohteet eri pysähdyspaikoillamme. Saaria voi toki tutkia ominkin päin!

Alla pieni virtuaalimatka kohteisiin, joilla pääset vierailemaan kymmenen päivän risteilyllämme.

 • Caymansaaret, Grand Cayman

  Karibianmeren tunnetuin veroparatiisi Cayman-saaret tarjoaa rentouttavia hetkiä bisnesmiehille; saari ei peri veroja sen paremmin asukkailtaan kuin yrityksiltäkään.

 • Honduras, Isla Roatan

  Lämmin ja kirkas merivesi, värikkäät kalat, kilpikonnat sekä koralliriutat tarjoavat täällä loistavat puitteet uintiin ja snorklaukseen.

 • Meksiko, Costa Maya

  Costa Mayan rantaparatiisissa voi viettää leppoisan päivän auringonoton ja sukelluksen parissa tai lähteä tutustumaan sademetsässä sijainneeseen Maya-kulttuurin keskukseen Chacchobenin raunioalueelle, jonka kulttuuri kukoisti 250-luvusta aina 900-luvulle saakka.

 • Florida, Fort Lauderdale

  Risteilymme alkaa ja päättyy Fort Lauderdaleen. Risteilyn paluupäivänä voit lentoaikataulun salliessa lähteä Miamin kaupunkikierrokselle.

 • Bahama, Nassau

  Bahaman pääkaupunki Nassau oli 1700-luvulla suosittu merirosvojen piilopaikka. Nykyään Nassaussa ei enää näe merirosvoja, vaan bisnesmiehiä, sillä kaupunki on maan talouselämän ja kulttuurin keskus. Vierailipa Nassaussa myös James Bond elokuvassa Casino Royal.

 • Jamaika, Ocho Rios

  Kohteesta ei voi erehtyä, kun laiva lipuu Jamaikalle Ocho Riosin kaupunkiin. ”Yeah man, hello!”, huikkaavat paikalliset ystävällisesti, reggae-musiikki raikaa ja jamaikalaisen rennonletkeän svengin tuntee ytimissä asti.

 • Dominikaaninen tasavalta, Amber Cove

  Tämän vuoristoisen maan rinteitä komistaa vehreä trooppinen kasvillisuus solisevine vesiputouksineen. Maisemat täällä muistuttavat todella Eedeniä hiekkarantoineen ja auringonlaskuineen. Amber Cove on todellinen auringonpalvojan paratiisi.