perhetarjous_lapsialennus_risteilymatkat_perheille

All inclusive risteilylle perheen kanssa

 

 

 

Lapset all inclusive -risteilylle alennushintaan - pyydä tarjous!

Risteily on parasta lomaa koko perheelle; all inclusive -risteily lentoineen ja lentokenttäkuljetuksineen on helppo ja rento tapa matkustaa. Costa Cruisen risteilyillä saa tuntuvia alennuksia alle 18 -vuotiaista, kun lapsi matkustaa kahden aikuisen kanssa samassa hytissä lisävuoteella. Lisävuoteella matkustavista lapsista ei myöskään peritä ikkuna- ja parvekehyttien lisämaksuja.
 
Laivalla on eri ikäisille lapsille (3-17 -vuotiaille) kerhoja, joissa koulutetut lastenhoitajat ja ohjaajat ovat paikalla aamusta myöhäiseen iltaan. Laivoilla on tarjolla paljon muutakin mukavaa, kuten Play Station -maailma, pelihalli, virtuaalimaailma ja oma uima-allasalue vesiliukumäkineen. Lapsille ja nuorille järjestetään jatkuvasti hauskaa ohjelmaa kuten diskoja, karaokea ja urheilukilpailuja.

Hintoihimme sisältyy kaikki tämä:

- Menopaluulennot Helsingistä
- Lentokenttäkuljetukset kohteessa
- Risteilyn sisähytissä
- Kaikki ateriat laivalla
- Virvoitus- ja alkoholijuomat laivalla
- Verot, satamamaksut ja palvelurahat
- Loistoristeilijän viihdepalvelut 

Ikkuna- ja parvekehytti lisämaksusta. All inclusive -pakettiin ei sisälly tietyt premium-alkoholit, kuten erikoisoluet ja samppanjat. Suuri osa risteilijän ohjelma– ja viihdepalveluista on maksuttomia. Lisämaksullisia palveluita ovat mm. kylpyläosaston palvelut ja pelikasino.

Lapsihinta voimassa, kun samassa hytissä on kaksi aikuista ja lapsi majoittuu lisävuoteella. Paikkoja rajoitetusti. Ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin. Koskee vain uusia varauksia.

Erikoisalennukset eivät näy internetin varausjärjestelmässä, joten pyydättehän tarjouksen myyntipalvelustamme myynti@loistoristeilyt.fi tai 010 231 6550. Hinnat voimassa sitoumuksetta ja paikkatilanteen mukaan.

 

Hinnat alkaen:
1 495.00€