Norjan vuonot

Jylhiä vuonoja ja kristallinkirkasta vettä, luontoa ja mielenrauhaa. Näitä kaikkea tarjoaa Norjan vuonojen risteily, joka vie sinut matkalle maailman kauneimmiksi mainittuihin maisemiin. Vuonot todellakin valloittavat sydämen ja kameran. Risteilyn ohjelmaamme kuuluu seitsemän kohdetta: esimerkiksi Geiranger, jossa on maailman kauneimmaksi valittu vuono, iki-ihana Kööpenhamina ja henkeäsalpaavan kaunis Hellesylt. Tutustu alla risteilykohteisiin ja varaa matkasi jo tänään! Norjan mykistävät postikorttimaisemat ja Costa Favolosan upea risteilyalus pitävät huolen siitä, että edessä on ikimuistoinen matka.

 • Saksa, Warnemünde

  Warnemünde on Koillis-Saksassa sijaitsevan Rostockin kaupungin kaupunginosa Itämeren rannalla. Alun perin noin vuonna 1200 perustettu Warnemünden kylä oli vuosisatojen ajan vaatimaton kalastajakylä.

 • Norja, Oslo

  Helsingin kokoinen Oslo on Norjan pääkaupunki ja maan suurin kaupunki. Nähtävää ja koettavaa kaupungissa riittää: upeita puistoja, museoita ja Holmenkollen, jossa Matti Nykänen nappasi ihkaensimmäisen MM-kultansa vuonna 1982. Mainio tapa seikkailla kaupungissa on kuusilinjainen metro.

 • Tanska, Kööpenhamina

  Tervetuloa polkupyörien, pølsenin eli nakkimakkaran ja pienen merenneidon kaupunkiin! Kööpenhamina – jos mikä – on hurmaava "pieni suuri kaupunki”. Edessä aukeaa iloinen, värikäs ja eloisa kaupunki, jossa koskaan ei tiedä, mitä hauskaa kulman takana onkaan vastassa.

 • Norja, Hellesylt

  Norjan länsirannikolla sijaitseva Hellesylt on syvien vuonojen ja korkeiden vuorien ympäröimä pieni kylä. Viikinkiaikoina kylässä oli tärkeä ja hyvin suojattu satama, josta kauppiaat ja sotilaat lähtivät liikkeelle kohti Englantia, Ranskaa ja Venäjää.

 • Norja, Geiranger

  Jos haluat nähdä maailman kauneimman vuonon, niin olet oikeassa paikassa. National Geographicin Traveler-lehti valitsi Geiranger-vuonon maailmanperintökohteiden ykköseksi vuonna 2009. Onpa vuono myös UNESCO:n maailmanperintökohde.

 • Norja, Bergen

  Norjan länsirannikolla Hordalandin läänissä sijaitseva Bergen on Norjan toiseksi suurin kaupunki, ja onpa kaupunki samalla alueensa tärkeä kulttuurinen ja taloudellinen keskus. Bergenin tärkein nähtävyys on nimeltään Bryggen, kaupungin vanhan rahtisatama.

 • Norja, Kristiansand

  Kristiansand on Norjan kuudenneksi suurin kaupunki, jonka Tanskan-Norjan kuningas Kristian IV perusti kaupungin vuonna 1641. Hän määräsi kaupungin kaavaratkaisuksi ruutukaavan, kuten myös Osloon, entiseen Christianaan.