Che bel bambino! Miten ihana lapsi! Italiassa lasten kanssa matkailleet ovatkin jo tottuneet kuulemaan tuon lauseen, sillä italialaiset ovat hulluina pieniin ihmisiin. 

Myös italialaisen Costa Cruises -varustamon laivoilla lapset saavat arvoisensa kohtelun: he ovat pieniä ihmeitä, joita ihastellaan ja palvellaan aivan yhtä hyvin kuin aikuisia. ”Haluatko, että toisin sinulle jotain”, tarjoilijat kyselevät – ja pian eteen saattaa ilmestyä vaikkapa annos mansikkajäätelöä. 

Loistoristeily on erinomainen viettää lomaa koko perheen voimalla. Pienen kerrostalon kokoinen valkoinen laiva hämmästyttää paitsi aikuisia, ennen kaikkea lapsia. Jo laivaan astuessa loistoristeilijän kimaltavat tilat, iloinen miehistä ja lasten silmiin jännittävät hyttikäytävät toivottavat koko perheen tervetulleeksi merimatkalle, jossa herätään joka aamu uudessa vierailukohteeksi. 

Laivalla lapset ja nuoret on otettu huomioon monin eri tavoin: on omat ruokalistat pizzoista kymmeniin jälkiruokiin, uima-altaat ja kerhot täynnä ohjelmaa. Näiltä sivuilta voit lukea lisää, miksi loistoristeily on erinomainen valinta koko perheen lomamatkaksi.