perhetarjous_lapsialennus_risteilymatkat_perheille

Mahtavia alennuksia perheille

PYYDÄ PERHETARJOUS - KLIKKAA TÄSTÄ!

 

 

Lapset all inclusive -risteilylle nyt vain 495,-

Tarjoushinnat lokakuussa kaikilla Costa Diademan Rooman lähdöillä!

Risteily on parasta lomaa koko perheelle; all inclusive -risteily lentoineen ja lentokenttäkuljetuksineen on helppo ja rento tapa matkustaa. Costa Cruisen risteilyistä saa tuntuvia alennuksia alle 18 -vuotiaista,
kun lapsi matkustaa kahden aikuisen kanssa samassa hytissä lisävuoteella. Lisävuoteella matkustavista lapsista ei myöskään peritä ikkuna- ja parvekehyttien lisämaksuja.       
 
Laivalla on eri ikäisille lapsille (3-17 -vuotiaille) kerhoja, joissa koulutetut lastenhoitajat ja ohjaajat ovat paikalla aamusta myöhäiseen iltaan. Laivoilla on tarjolla paljon muutakin mukavaa, kuten Play Station -maailma, pelihalli, virtuaalimaailma ja oma uima-allasalue vesiliukumäkineen. Lapsille ja nuorille järjestetään jatkuvasti hauskaa ohjelmaa kuten diskoja, karaokea ja urheilukilpailuja.

7 yön Läntinen Välimeri, Costa Diadema

Rooma | La Spezia | Savona | Marseille | Barcelona | Palma de Mallorca | Rooma
Lähdöt perjantaisin

Lokakuun tarjouslähdöt: 5., 12., 19. ja 26.10.17

Kampanjahinta :
aikuinen                                           1295,- / hlö
alle 18 -vuotias                                  495,- / hlö
Hinnat sisältävät all inclusiven + lennot.

 Hinta sisältää kaiken tämän:

- Menopaluulennot Helsingistä
- Lentokenttäkuljetukset kohteessa
- Risteilyn sisähytissä
- Kaikki ateriat laivalla
- Virvoitus- ja alkoholijuomat laivalla
- Verot, satamamaksut ja palvelurahat
- Loistoristeilijän viihdepalvelut 

Ikkuna- ja parvekehytti lisämaksusta. All inclusive -pakettiin ei sisälly tietyt premium-alkoholit, kuten erikoisoluet ja samppanjat. Suuri osa risteilijän ohjelma– ja viihdepalveluista on maksuttomia. Lisämaksullisia palveluita ovat mm. kylpyläosaston palvelut ja pelikasino.

Hinnat voimassa 30.6.2017 paikkatilanteen mukaisesti. Paikkoja rajoitetusti. Yllä olevissa hinnoissa huomioitu kampanja-alennus. Ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin. Koskee vain uusia varauksia.

Erikoisalennukset eivät näy internetin varausjärjestelmässä, joten pyydättehän tarjouksen myyntipalvelustamme myynti@loistoristeilyt.fi tai 010 231 6550. Hinnat voimassa sitoumuksetta ja paikkatilanteen mukaan.

 

Hinnat alkaen:
1 295.00€