perhetarjous_lapsialennus_risteilymatkat_perheille

 

All inclusive -risteilylle perheen kanssa

 

Risteily on parasta lomaa koko perheelle; all inclusive -risteily lentoineen ja lentokenttäkuljetuksineen on helppo ja rento tapa matkustaa. Tekemistä löytyy kaikenikäisille aina vauvasta vaariin. Loistoristeilyllä nautitte laivan korkeatasoista palveluista ja tutustutte mielenkiintoisiin vierailukohteisiin. Tämä lomailumuoto sopii jokaiseen makuun!

Tekemistä lapsille

Costa Cruisen risteilyillä lapset otetaan erinomaisesti huomioon. Laivalla on eri ikäisille lapsille (3-17 -vuotiaille) kerhoja, joissa koulutetut lastenhoitajat ja ohjaajat ovat paikalla aamusta myöhäiseen iltaan. Laivoilla on tarjolla paljon muutakin mukavaa, kuten Play Station -maailma, pelihalli, virtuaalimaailma ja oma uima-allasalue vesiliukumäkineen. Lapsille ja nuorille järjestetään jatkuvasti hauskaa ohjelmaa kuten diskoja, karaokea ja urheilukilpailuja.

Lapset risteilevät nyt huippuedullisesti - alk. vain 495 € !

Costa Cruisen risteilyillä saa tuntuvia alennuksia alle 18-vuotiaista, kun lapsi matkustaa kahden aikuisen kanssa samassa hytissä lisävuoteella. Lisävuoteella matkustavista lapsista ei myöskään peritä ikkuna- ja parvekehyttien lisämaksuja. Alla tämänhetkiset tarjoushintamme alle 18-vuotiaille:

 

aikuinen

alle 18-vuotias

10 yön Karibian risteily, Costa Deliziosa

alk. 2495 €

795 €

7 yön Dubain risteily, Costa Mediterranea

alk. 1695 €

795 €

7 yön Välimeren risteilyt vuonna 2018

alk. 1195 €

495 €

Hintoihimme sisältyy kaikki tämä:

- Menopaluulennot Helsingistä
- Lentokenttäkuljetukset kohteessa
- Risteily sisähytissä
- Kaikki ateriat laivalla
- Virvoitus- ja alkoholijuomat laivalla
- Verot, satamamaksut ja palvelurahat
- Loistoristeilijän viihdepalvelut 

Ikkuna- ja parvekehytti lisämaksusta (lisämaksua ei peritä lisävuoteella majoittuvilta lapsilta). All inclusive -pakettiin ei sisälly tietyt premium-alkoholit, kuten erikoisoluet ja samppanjat. Suuri osa risteilijän ohjelma– ja viihdepalveluista on maksuttomia. Lisämaksullisia palveluita ovat mm. kylpyläosaston palvelut ja pelikasino.

Hinnossa huomioitu kampanja-alennus -150 € / varaus. Lapsihinta voimassa, kun samassa hytissä on kaksi aikuista ja lapsi majoittuu lisävuoteella. Paikkoja rajoitetusti. Ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin. Koskee vain uusia varauksia.

Erikoisalennukset eivät näy internetin varausjärjestelmässä, joten pyydättehän tarjouksen myyntipalvelustamme myynti@loistoristeilyt.fi tai 010 231 6550. Hinnat voimassa sitoumuksetta ja paikkatilanteen mukaan.

Hinnat alkaen:
495.00€