Silver Shadow ylellinen Kaukoidän risteily - Säästä 600 €

 05.01.2019 14 yön Kaukoidän risteily Hong Kongista

Silver Shadow kutsuu sinut nauttimaan! Koe maailmanluokan majoitus, lämmin ja yksilöllinen asiakaspalvelu sekä laivan tarjoamat upeat mukavuudet. Rentoudu hulppeassa kylpylässä tai nauti teatteriesityksistä, Silversea aluksilla on tarjota kaikkea! Upean risteilijän lisäksi pääset nauttimaan mitä upeammista kohteista matkan varrella.

 

 

Reitti ja aikataulu

Hinta nyt 5395 € / henkilö

Normaalihinta 5995 € / henkilö. Tarjousta pidennetty ja voimassa 15.5.2018 asti.

 Hintaan sisältyy

  • Sviitti merinäköallalla
  • Shampanja, viinit, alkoholijuomat ja virvokkeet 
  • Vapaavalintainen illallisravintola
  • Sviitin minibaari toivomillasi juomilla
  • Palvelurahat laivalla
  • Ilmanen WiFi
  • Menopaluulennot Helsingistä
  • Finnair Plus pisteet

Kohteet 

Hong Kong, Hong Kong

Hongkongin pilvenpiirtäjien keskellä todella tunnet suuren kaupungin sykkeen. Yli seitsemän miljoonan asukkaan metropolissa yhdistyy moderni liike-elämä sekä vanha perinteinen kulttuuri. Perinteinen kiinalainen kulttuuri näkyy temppelialueina sekä idyllisinä sivukatuina, joilla käsityöläiset valmistavat esineitä satavuotisin perintein.

Ha Long Bay, Vietnam

Mystinen Halong Bay koostuu yli tuhannesta jylhästä ja jyrkkärantaisesta saaresta, trooppisista sademetsistä, mangrovemetsistä, koralliriutoista, vuorovesitasangoista, meriruohoniityistä ja luolista. Vietnamin pohjoisosassa sijaitsevasta merenlahdesta osa kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin ja alue on maan suosituimpia matkailukohteita.

Chan May, Vietnam

 

Ho Chi Minh City, Vietnam

Ho Chi Minh City, toiselta nimeltään Saigon, on kiehtova yhdistelmä modernia liike-elämää ja perinteitä kunnioittavaa historiaa. Kaupungissa riittää koettavaa; useita kiinnostavia museoita esimerkiksi sotahistoriasta ja lääketieteestä, palatseja, katedraaleja, temppeleitä, ostosmahdollisuuksia ja maailmankuuluja ruokaelämyksiä.

Bangkok, Thaimaa

Thaimaan pääkaupungissa Bangkokissa suuret kontrastit kohtaavat, suurkaupungin syke ja historian havina. Modernit ostoskeskukset, kapeat pikkukujat ja historialliset temppelit sijaitsevat aivan vieri vieressä. Paikalliset elävät ja työskentelevät vanhojen kanaalien varsilla, joita reunustavat leveät autotiet ja uudet liikekeskukset.

Singapore, Singapore

Ostoksia, makuelämyksiä, kulttuuria ja utopistista arkkitehtuuria - tätä kaikkea tarjoaa Singaporen kaupunkivaltio. Tämä Kaakkois-Aasian moderni metropoli on rikas ja hyvinvoiva. Pilvenpiirtäjien keskellä korkeuksissa kiitävät MRT-junat antavat kaupungille lähes futuristisen säväyksen. Kaupunkivaltion monikulttuurisuus avautuu Chinatownin kujilla, arabialaisissa kortteleissa ja Pikku-Intian toreilla. Puutarhakaupungin vehreys saattaa yllättää - ulottuuhan rehevä, trooppinen kasvillisuus ydinkeskustaan asti. Huippumodernissa Singaporessa olet myös loputtomien ostosmahdollisuuksien äärellä. Pakkaa mukaan kevyitä kesävaatteita, sillä Singaporessa kostea lämmin ilma hellii ympäri vuoden.

 

Finnair Plus -jäsenenä voit ansiata jopa 50 000 pistettä Silversea Cruises -risteilystä.

20 000 Finnair Plus -pistettä - Vista, Terrace ja Panorama -sviitti

30 000 Finnair Plus -pistettä - Veranda-sviitti

40 000 Finnair Plus -pistettä - Medallion ja Silver-sviitti

50 000 Finnair Plus -pistettä - Royal, Grand ja Owner-sviitti

 

Hinnat alkaen:
5 395.00€