Silver Whisper ylellinen Välimeren risteily - Säästä 600 €

 20.07.2018 7 yön Välimeren risteily Nizzasta

Luksus resortin mukavuudet ja tyylikkäiden boutique -hotellien charmi, sitä ovat Silversea Millenium-luokan alukset. Silver Whisper risteilijällä nautit maailmanluokan majoituksesta, lämpimästä ja yksilöidystä palvelusta yhdistettynä laivan tarjoamiin mukavuuksiin. Rentoudu hulppeassa kylpylässä tai nauti teatteriesityksistä, Silversea aluksilla on tarjota kaikkea!  Upean laivan lisäksi pääset nauttimaan mitä upeammista kohteista matkan varrella.

 

 Reitti ja aikataulu

  

 

Hinta nyt 3595 € / henkilö

Normaalihinta 4195 € / henkilö. Tarjousta pidennetty ja voimassa 15.5.2018 asti.

 Hintaan sisältyy

  • Sviitti merinäköalalla
  • Shampanja, viinit, alkoholijuomat ja virvokkeet 
  • Vapaavalintainen illallisravintola
  • Sviitin minibaari toivomillasi juomilla
  • Palvelurahat laivalla
  • Ilmanen WiFi
  • Menopaluulennot Helsingistä
  • Finnair Plus pisteet

Kohteet 

Nizza, Ranska

 

Nizza tarjoaa välimerellistä lomatunnelmaa ranskalaisittain. Nizzan kaupunkikuvaa rajaa pitkä palmujen reunustama rantakatu Promenade des Anglais, jonka varrelta löytyy monia kahviloita ja ravintoloita. Kadun päästä avautuu käynti Nizzan sydämeen, pieneen, mutta tunnelmalliseen vanhaankaupunkiin.

Saint Tropez, Ranska

 

Saint-Tropez on klassisen kaunis rantakaupunki  Ranskan Rivieralla, ja onkin ollut muotimaailman eliitin suosima lomakohde jo 1920-luvulta alkaen. 

Marseille, Ranska

Jyrkkien kalkkikivikallioiden suojista löytyy Marseille, Ranskan suurin satamakaupunki. Kaupungin ykkösnähtävyys on eloisa vanha satama, jonne lipuu purjeveneitä ja risteilylaivoja ympäri maailmaa. Satamaa vartioi kaksi 1600-luvulla rakennettua linnoitusta: pohjoisessa Fort Saint-Jeanin linnoitus ja etelässä Fort Saint-Nicolas’n linnoitus. 

Vanhasta satamasta löytyy valtava määrä kahviloita ja ravintoloita, joihin kannattaa istahtaa alas nauttimaan alueen erityisherkusta, sinisimpukoista. Tarjoilija tuo pöytään höyryävän kattilallisen juuri merestä pyydystettyä simpukoita. Bon appetit! Herkullisen aterian jälkeen kannattaa pyörähtää Le Panier -kaupunginosassa, joka on erittäin kaunista vanhaa kaupunkia. 

Kapeita kujia kuljeskellessa voi istahtaa välillä vaikkapa kupilliselle cappucinoa. Toinen mahdollisuus on suunnistaa Marseillen kilometrin mittaiselle pääkadulle, joka alkaa vanhasta satamasta ja päättyy uusgoottilaiseen Saint-Vincent-de-Paulin kirkkoon. Tämän kauniin, 1600-luvulla rakennetun puistokadun esikuvana on toiminut Pariisin Champs-Élysées. Molemmin puolin katua vilisee kauppoja, ravintoloita ja kahviloita. 

Marseillesta löytyy myös yksi Ranskan merkittävimpiä viheralueita, Parc Longchamp, joka lumoaa suihkulähteillään, veistoksillaan ja vehreillä kasveillaan. Puisto ympäröi hulppea Longchampin palatsia, josta löytyy niin luonnonhistorian museo kuin taidemuseokin, joka esittelee 1500- ja 1600-lukujen maalaustaidetta. Marseillen mainio puoli on se, että koko kaupungin ympäri voi ajella minijunalla, joka puksuttaa esimerkiksi kaupungin edustalla oleva Frioulin saariston ohi. Yksi saarista on kuuluisa Château d'If, eli "Monte Kriston Kreivi -romaanin tapahtumapaikka.

Calvi, Ranska

Calvi sijaitsee Ranskaan kuuluvalla Korsikan saarella. Tarinan mukaan Calvi olisi Christopher Columbuksen synnyinkaupunki.

Alghero, Sardinia, Italia

Sardinian Algheroa reunustaa upeat rannat ja palmujen reunustama rantakatu on täydellinen paikka kävelyretkille. Rantakadun päässä sijaitsee upea vanhakaupunki, jota ympäröi vanhat muurit. Kaupungissa on paljon ravintoloita ja trattorioita.

Palma De Mallorca, Espanja 

Mallorcan viehättävässä pääkaupungissa Palma de Mallorcalla käy risteilyvieraiden lisäksi myös muita arvovaltaisia vieraita, kuten Espanjan kuninkaalliset ja kansainvälinen jet set. Suihkuseurapiirien läsnäolosta kertoo jo valtava, kilometrien mittainen huvipursisatama, jossa voi ihailla hulppeita jahteja toinen toisensa perään. Itse kaupunki on ihana yhdistelmä keskiaikaisia kujia, aatelispalatseja, viimeisintä muotia myyviä trendikauppoja sekä tapasbaareja. Yksi mainitsemisen arvoinen nähtävyys on esimerkiksi 1500-luvulla rakennettu katedraali, jossa on upeat, värilliset lyijylasi-ikkunat ja espanjalaisen Antonio Gaudin suunnittelema alttari. Kirkkovisiitin jälkeen voi esimerkiksi astella kaupungin pääkatua, jonka varrella on runsaasti kahviloita ja shoppailumahdollisuuksia, kuten Espanjan suurin tavarataloketju El Corte Ingles. Yhtään hullumpi vaihtoehto ei myöskään ole ottaa taksi hiekkarannalle. Palma tarjoaa hyvin hoidetut hienohiekkaiset rannat ja kirkkaat vedet, joissa on lastenkin hyvä peuhata ja viilentyä.

Barcelona, Espanja

Espanjan toiseksi suurin kaupunki Barcelona valloittaa vaativammankin turistin: on upeita hiekkarantoja ja persoonallisia kaupunginosia sekä nähtävyyksiä kirjaksi asti. Miltä kuulostaisi visiitti Antoni Gaudin suunnittelemassa Sagrada Familia -kirkossa, käyskentely Las Ramblasin kävelykadulla katutaitelijoiden esitysten keskellä tai herkullinen tapas Barcelonan vanhan kaupungin keskuksessa Barri Gòticossa? Barcelonassa on helppo kävellä paikasta toiseen ja ihastella eri kaupunginosien vaihtelevia ilmeitä. Paitsi että kaupunki on täynnä nähtävää, löytyy sieltä myös ihanan kaunis satama, lähes kaikki mahdolliset trendiliikeet ja pitkät hiekkarannat auringon palvomiseen. Jokaiselle jotakin! Ja kun kerran on satamakaupunki kyseessä, kannattaa Barcelonassa maistaa mereneläviä. Esimerkiksi Barcelonetan rantakaupunginosassa käyvät paikallisetkin syömässä herkullisia kala-aterioita.

 

Finnair Plus -jäsenenä voit ansiata jopa 50 000 pistettä Silversea Cruises -risteilystä.

20 000 Finnair Plus -pistettä - Vista, Terrace ja Panorama -sviitti

30 000 Finnair Plus -pistettä - Veranda-sviitti

40 000 Finnair Plus -pistettä - Medallion ja Silver-sviitti

50 000 Finnair Plus -pistettä - Royal, Grand ja Owner-sviitti

 

Hinnat alkaen:
3 595.00€