Aasia

Kaukoita

Costa Fortunan 10 ja 17 päivän risteilyt

Loistoristeily tässä maailmankolkassa mahdollistaa elämykset vilkkaissa kaupungeissa, rehevissä viidakoissa, rauhanomaisilla temppelialueilla ja upeilla rannoilla. Risteilyillämme voit päästä kokemaan esimerkiksi Kiinan, Japanin, sekä Etelä-Korean. Näiden lisäksi kohdesatamia löytyy myös muun muassa Thaimaasta, Singaporesta ja Intiasta.

Erityisesti muutamista Itä-Aasian maista on kehittynyt kohtauspaikkoja, joissa itämaisen ja länsimaisen kulttuurin parhaat puolet yhdistyvät. Sen lisäksi, että pääset kokemaan perinteisen itämaisen elämäntyylin, voit myös havaita länsimaisia piirteitä esimerkiksi rakennuksissa tai ostosmahdollisuuksissa. Jokainen kohde tarjoaa vierailijalleen upean kokemuksen lisäksi unohtumattomia maisemia!

 • Tokio, Japani

  Risteilyn alku- ja päätesatama on Japanin pääkaupunki Tokio. Kaupungissa asuu yli 35 miljoonaa ihmistä ja se tunnetaan Aasian New Yorkina.

 • Nagoya, Japani

  Japanin Alppien ja valkohiekkaisten rantojen reunustama 2 miljoonan asukkaan kompakti Nagoya on ultramoderni metropoli, jossa kuitenkin on edelleen aistittavissa maan mielenkiintoinen, perinteinen kulttuuri. Nagoya on tunnettu samuraista, upeista kankaistaan sekä korkealaatuisesta posliinista.

 • Naha, Japani

  Naha on Okinawan pääsaaren suurin kaupunki. International-katu edustaa modernia Japania kun taas Peace-katu on perinteinen kauppakatu aasialaisine tuoksuineen ja kapeine kauppakujineen. Nahan ulkopuolella Shurissa sijaitsevat Ryukyu-kuninkaiden upeasti restauroidut linnat.

 • Miyakojima, Japani

  Riukiu-saariryhmään kuuluvat upeat Okinawa- ja Miyakosaaret tunnetaan kauniista luonnosta ja miellyttävästä subtrooppisesta ilmastosta sekä kaikkialla vastaan huokuvasta saarien mielenkiintoisesta historiasta.

 • Osaka, Japani

  Osaka on Japanin ruokapääkaupunki. Laadukkaat raaka-aineet ja laaja valikoima vakuuttavat kriittisenkin kulinaristin. Ruokaelämysten lisäksi kaupungissa pääsee kartuttamaan kulttuurikokemuksia. Tutustu vaikuttavaan arkkitehtuuriin tai kauniisiin puutarhoihin ja koe loppumaton ihmisvilinä. Osaka on kuin vilkas muurahaiskeko; valtavasta väkiluvusta huolimatta kokonaisuus on toimiva ja harmoninen.

 • Kagoshima, Japani

  Kagoshima sijaitsee lahden rannalla aivan tulivuoren tuntumassa. Sijaintinsa perusteella kaupunkia kutsutaankin leikkimielisesti "idän Napoliksi". Tulivuori on kohteen siluettia hallitseva elementti; sen näkee lähes kaikkialta. Kagoshima on oiva paikka seurata japanilaisten jokapäiväistä elämää.

 • Gangjeong, Etelä-Korea

  Etelä-Koreassa yksi pysähdyspaikka risteilyaluksille on Gangjeongin kylä Jeju-nimisellä saarella. Jeju tunnetaan tuliperäisyydestään; siellä sijaitsee tulivuori Hallasan, jonka huippu on samalla Etelä-Korean korkein kohta. Kuuluja ovat myös ympäri saarta löytyvät Doi hareubang -kivipatsaat sekä mehukas hedelmätarjonta.

 • Keelung (Taipei), Taiwan

  Taiwanin pääkaupunki Taipei (30 km Keelungin satamakaupungista) on vahvojen kontrastien kaupunki. Urbaanissa viidakossa, ihmisvilinän ja neonvalojen välkkeessä on uutuuttaan kiiltäviä ostoskeskuksia, kahviloita ja ravintoloita.

 • Hong Kong, Kiina

  Hongkongin pilvenpiirtäjien keskellä todella tunnet suuren kaupungin sykkeen. Yli seitsemän miljoonan asukkaan metropolissa yhdistyy moderni liike-elämä sekä vanha perinteinen kulttuuri. Perinteinen kiinalainen kulttuuri näkyy temppelialueina sekä idyllisinä sivukatuina, joilla käsityöläiset valmistavat esineitä satavuotisin perintein.

 • Halong Bay, Vietnam

  Mystinen Halong Bay koostuu yli tuhannesta jylhästä ja jyrkkärantaisesta saaresta, trooppisista sademetsistä, mangrovemetsistä, koralliriutoista, vuorovesitasangoista, meriruohoniityistä ja luolista.

 • Da Nang, Vietnam

  Vietnamin kuudenneksi suurimassa kaupungissa koet auringon ja pitkät hiekkarannat yhdistettynä vilkkaaseen kaupunkielämään.

 • Nha Trang, Vietnam

  Nha Trang on suosittu lomakohde niin paikallisten kuin turistienkin keskuudessa. Viehättävässä rantakaupungissa on onnistuttu säilyttämään autenttisuus ja pääset näkemään ystävällisten paikallisten aitoa arkea. Nha Trangissa yhdistyy rantaelämä, kiehtova historia ja lukuisat aktiviteetit.

 • Ho Chi Minh, Vietnam

  Ho Chi Minh City, toiselta nimeltään Saigon, on kiehtova yhdistelmä modernia liike-elämää ja perinteitä kunnioittavaa historiaa.

 • Sihanoukville, Kambodza

  Salaperäinen kuningaskunta, joka aiemmin tunnettiin nimellä Kamputsea, huokuu muinaista loistoa ja tarunomaista kulttuuria. Viidakon kätköissä piilottelevat arkeologiset monumentit ovat huipputasoa, ostokset huokeita ja ihmiset vierailijoista vilpittömän kiinnostuneita ja innostuneita.

 • Bangkok, Thaimaa

  Thaimaan pääkaupungissa Bangkokissa suuret kontrastit kohtaavat, suurkaupungin syke ja historian havina. Modernit ostoskeskukset, kapeat pikkukujat ja historialliset temppelit sijaitsevat aivan vieri vieressä.

 • Koh Samui, Thaimaa

  Siaminlahdella sijaitseva trooppinen paratiisi on upea rantakohde. Saari on vehreä, rannat kuvan kauniita ja ihmiset ystävällisiä.

 • Phuket, Thaimaa

  Phuket on Thaimaan parasta antia. Kaunis ja elämää sykkivä kaupunki on syystäkin valikoitunut yhdeksi suomalaisten suosikki kaukokohteeksi. Laivan lipuessa pois Phuketin satamasta auringonlaskun aikaan, pääset todennäköisesti kokemaan yhden matkan uskomattomimmista maisemista.

 • Singapore

  Ostoksia, makuelämyksiä, kulttuuria ja utopistista arkkitehtuuria - tätä kaikkea tarjoaa Singaporen kaupunkivaltio. Tämä Kaakkois-Aasian moderni metropoli on rikas ja hyvinvoiva.

 • Bali, Indonesia

  Balin saarella pääset nauttimaan valkoisista hiekkarannoista, tutustumaan vehreisiin sademetsiin ja vaikkapa pulahtamaan turkoosiin meriveteen.

 • Kuala Lumpur, Malesia

  Kuala Lumpur on kontrastien kaupunki. Vanha ja uusi, historia ja tulevaisuus sekä itämaiset ja länsimaiset perinteet yhdistyvät kaupungissa luoden ainutlaatuisen kokonaisuuden.

 • Penang, Malesia

  Värikäs Penang on Kuala Lumpurin tapaan tunnettu hyvästä ruoastaan. Ruoan lisäksi matkaajia houkuttelevat historialliset nähtävyydet, luonto ja rantaelämä. Eläinten ystävät pääsevät suurella todennäköisyydellä tekemään tuttavuutta Penangin apinoiden kanssa.