Koillis-Brasiliassa sijaitsevaa Maceióa kutsutaan myös lempinimellä ”vesiparatiisi”. Nimi juontuu tietenkin kaupungin upeasta rannikosta ja kauniista hiekkarannoista turkoosinvärisen veden äärellä.

Alagoasin osavaltion pääkaupunki Maceió on kehittynyt kahdessasadassa vuodessa pienestä kalastuskylästä suurkaupungiksi. Viehättävän kaupungin rantakadut eivät kuhise turisteja, joten tarjolla on pala aitoa brasilialaista tunnelmaa.

Maceiólla kannattaa ehdottomasti harkita veneretken tekemistä. Vene vie sinut noin kilometrin päähän rannasta upeisiin matalikkoihin, joissa on mahtava polskia. Näissä ”luonnon uima-altaissa” voit uida, sukeltaa ja ihastella eksoottisia kaloja.

Lämpöä pitäisi riittää, sillä trooppisen ilmaston ansiosta alueen vuotuinen keskilämpötila on 25 astetta ja sää on pääasiassa aurinkoinen.

  • Recife, Brasilia

    Tervetuloa Recifeen, Amerikan Venetsiaan! Brasilian koilliskärjessä Pernambucon osavaltiossa sijaitsevassa Recifen kaupungissa on kolme erillistä aluetta, jotka ovat vesiteiden erottamia. Ne ovat Sao Jose, Boa Vista ja Santo Antônio.