Suomalainen matkanjohtaja seuraavilla lähdöillä

La 05.06
La 12.06

Costa Diademan 8 päivän 
Norjan vuonojen risteily 

Mykistävien vuonomaisemien lisäksi tutustut tällä risteilyllä hienoihin rannikkokaupunkeihin Norjassa, Tanskassa ja Saksassa. Samalla risteilyllä pääset kokemaan aitoa maalaistunnelmaa norjalaisessa kalastajakylässä ja keskieurooppalaista kahvilakulttuuria Saksassa. 

Suomalainen asiantuntijaopas mukana lähdöillä 5.6.2021 ja 12.6.2021  

Reitit ja aikataulut:

Lähtö 5.6.2021

Päivä Reitti Tulo Lähtö
1 Kööpenhamina (Tanska) -- 18:00
2 Meripäivä -- --
3 Hellesylt (Norja) 09:00 11:00
4 Geiranger (Norja) 13:00 18:00
5 Haugesund (Norja)  12:00 20:00
6 Stavanger (Norja) 08:00 18:00
7 Meripäivä -- --
8 Kiel (Saksa)  08:00 12:00
9 Kööpenhamina (Tanska) 10:00 --

UUTUUSREITTI! Lähtö 12.6.2021

Päivä Reitti Tulo Lähtö
1 Kööpenhamina (Tanska) -- 18:00
2 Meripäivä -- --
3 Nordfiordeid 08:00 18:00
4 Alesund (Norja) 08:00 18:00
5 Haugesund (Norja) 09:00 18:00
6 Meripäivä -- --
7 Kiel (Saksa) 08:00 20:00
8 Kööpenhamina (Tanska) 10:00 --

Reitit ja aikataulut alustavia, muutokset mahdollisia.

Risteilyllä pääset tutustumaan upeisiin vierailukohteisiin!

Kööpenhamina

Kööpenhamina on hurmaava "pieni suuri kaupunki”. Suosituin turistikohde Kööpenhaminassa on tietenkin Pieni Merenneito, ja matkalla valokuvaamaan tätä neitokaista voi käydä ihastelemassa esimerkiksi mahtavaa Oopperataloa. Pitkällä Stroget-kävelykadulla on isoja tavarataloja ja suurten ketjujen vaatekauppoja, mutta kävelykadulta kannattaa ehdottomasti poiketa sivukaduille, jonne erikoisemmat liikkeet ovat keskittyneet. Sieltä löytyy esimerkiksi antiikkiliikkeitä.

Kalasatama

Hellesylt

Norjan länsirannikolla sijaitseva Hellesylt on syvien vuonojen ja korkeiden vuorien ympäröimä pieni kylä. Viikinkiaikoina kylässä oli tärkeä ja hyvin suojattu satama, josta kauppiaat ja sotilaat lähtivät liikkeelle kohti Englantia, Ranskaa ja Venäjää. Nykyisin satamassa käyvät lähinnä valtavat risteilijät näyttämässä risteilyvierailleen henkeäsalpaavan kauniita näkyviä. Pienenpienessä Hellesyltissä asuu alle 300 henkeä, mutta varsinkin kesäisin turistit tuovaa kylään lisää vilkasta elämää.

Costa Victoria Hellesyltissä

Geiranger

National Geographicin Traveler-lehti valitsi Geiranger-vuonon maailmanperintökohteiden ykköseksi vuonna 2009. Onpa vuono myös UNESCO:n maailmanperintökohde. Geirangerinvuonon perukassa sijaitseva pieni Geirangerin kylä on tunnettu erityisesti näistä henkeäsalpaavista maisemista. Korkeilta kallioilta valuu useita jylhiä vesiputouksia, ja aurinkoisena päivänä koko 15 kilometriä pitkä vuono kimaltelee timanttien lailla. Mahtavia maisemia voi ihastella monista näköalapaikoista.

Geirangerin vuono

Bergen

Norjan länsirannikolla Hordalandin läänissä sijaitseva Bergen on Norjan toiseksi suurin kaupunki, ja onpa kaupunki samalla alueensa tärkeä kulttuurinen ja taloudellinen keskus. Bergenin tärkein nähtävyys on nimeltään Bryggen, kaupungin vanhan rahtisatama. Valloittavan ihanat ja värikkäät puiset makasiinit ovat Unescon maailmanperintökohde ja ehdottomasti näkemisen arvoiset.

Bergenin makasiinit

Stavanger

Stavanger on viehättävä pieni kaupunki vuonojen rannalla. Stavanger tunnetaan Norjan öljypääkaupunkina, mutta miljöö ei suinkaan ole teollinen, vaan maisema on sekoitus vanhaa ja uutta arkkitehtuuria. Kaupungissa voi nauttia historian havinasta puutalokortteleiden kauniilla kujilla ja satamassa voi tuntea merellisen tunnelman ja tuoreen kalan tuoksun. Stavangerissa on upeat puitteet ulkoiluun ja retkeilyyn vuonomaisemissa.

Stavanger

Göteborg

Jos shoppailuhammasta kolottaa, siihen vaivaan löytyy apu Göteborgista! Täältä löydät yhden Pohjoismaiden suurimmista ostoskeskuksista sekä monipuoliset ostoskadut merkkiliikeineenja paikallisine tuotteineen. Kesällä ehdoton vierailupaikka on Trädgårdsföreningenin puisto, jossa voi ihastella mm. pariatuhatta ruusulajiketta. Löytyypä kaupungista myös Volvo -museo, jossa on esillä malleja aina ÖV 4:stä lähtien!

Göteborg

Warnemünde

Warnemünde on Koillis-Saksassa sijaitsevan Rostockin kaupungin kaupunginosa Itämeren rannalla. Alun perin noin vuonna 1200 perustettu Warnemünden kylä oli vuosisatojen ajan vaatimaton kalastajakylä. Tästä 8400 hengen kylästä on kasvanut merkittävä lomakeskus, mutta vanhan kalastajakylän kiehtova ilmapiiri on edelleen aistittavissa. Satamaan johtavan kanavan, Alte Stromin rantakaduilla näkee vanhoja rakennuksia sekä kalastusveneitä.

Warnemünde   

Risteilyn hintaan sisältyy kaikki tämä:  

Täysihoitoristeilyyn sisältyvät menopaluulennot, lentokenttäkuljetukset kohteessa, risteily valitussa hyttiluokassa ja kaikki ateriat (aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi ja illallinen). Paketin hintaan sisältyvät aina myös verot, satamamaksut ja  palvelurahat sekä loistoristeilijän monipuolinen viihdetarjonta.

Suuri osa risteilijän ohjelma– ja viihdepalveluista on maksuttomia. Lisämaksullisia palveluita ovat mm. kylpyläosaston palvelut ja pelikasino. Ikkuna- ja parvekehytti lisämaksusta.

Hinnat ovat voimassa sitoumuksetta paikkatilanteen mukaan. Reitit ja aikataulut alustavia, muutokset mahdollisia.

Varaukset verkkokaupastamme tai myyntipalvelusta myynti@loistoristeilyt.fi tai 010 231 6550.

Hinnat alkaen:
1 695.00€