Dubai

Kun kangastuksesta tulee totta - tervetuloa paratiisiin keskellä keidasta

Persianlahden risteilyllä idän eksotiikka ja ikivanhat perinteet kohtaavat huippumodernin nykypäivän pilvenpiirtäjineen, ostoskeskuksineen ja hiekkarantoineen. Lähde mukaan matkalle täysin toiseen maailmaan, joka lumoaa sinut kauneudellaan, suitsukkeiden tuoksullaan ja herkullisilla ruoillaan. 

Tee alla olevien esittelytekstien avulla virtuaalimatkalle kohteisiimme ja varaa heti oma oikea matkasi. Olet itämaisen eksotiikan syleilyssä ennen kuin huomaatkaan!

 • Emiraatit, Dubai

  On vaikea uskoa, että 50 vuotta sitten täällä asuivat beduiinit, jotka söivät taateleita ja kamelinlihaa. Löytyi öljyä, ja nyt Dubai on todellinen ennätysten kaupunki. Täältä löytyvät muun muassa maailman korkein rakennus Burj Khalifa sekä maailman suurin ostoskeskus Dubai Mall.

 • Emiraatit, Abu Dhabi

  Abu Dhabi on suurin Arabiemiirikuntien liiton seitsemästä emiraatista. Arabiemiirikuntien liiton pääkaupunki on myös nimeltään Abu Dhabi, ja se on Dubain lisäksi yksi maan suosikkilomakohteista. Abu Dhabin, jonka nimi tarkoittaa antiloopin isää, on vauhdikkaasti kehittyvä kaupunki.

 • Emiraatit, Sir Bani Yas

  Sir Bani Yas tuo mukavaa vastapainoa kaupunkikohteille - tällä paratiisisaarella pääset nimittäin nauttimaan leppoisasta rantalomapäivästä uiden, aurinkoa ottaen ja kylmiä cocktaileja siemaillen!

 • Oman, Muscat

  Muscat on Omanin sulttaanikunnan pääkaupunki. Sitä on kutsuttu Arabian jalokiveksi. Muscatilla ei ole varsinaista ydinkeskustaa, mutta sen sijaan kiehtova vanha kaupunki ja moderneja liikekeskuksia.

 • Oman, Khasab

  Khasab on pieni kalastajakylä ja täysin toisenlainen kuin vilkas Muscat. Merestä nousevat komeat vuoret ja hiekkarannat ovat kuin hiekka-aavikkoa Intian valtameren kimmeltäessä turkoosinhehkuisena. Elämä on rauhallisempaa kuin Muscatissa.