NAPPAA PARHAAT TARJOUKSET!

Nyt on loistava aika varata risteily ja hyödyntää kaikki Costa Cruisen huikeat tarjoukset - toimi pian sillä edut ovat voimassa 31.5.2022 saakka;

ALENNUS 150 € / VARAUS

Saat nyt risteily+lento -paketeista alennuksen 150 € / varaus - valittavissasi on huikea määrä Costa Cruisen loistoristeilyjä Välimerellä, Pohjois-Euroopassa, Karibialla ja Dubaissa. 

VARAUSMAKSU AINOASTAAN 50 € / HENKILÖ

Costa Cruisen risteilylle tai risteily + lento -pakettiin teet nyt varauksen ainoastaan 50 € varausmaksulla!  Koskee kaikkia Costa Cruisen risteilyitä (poislukien tietyt erikoisristeilyt.) Lue lisää tarjouksesta tästä.

Koko risteilytarjontamme löydät hakukoneestamme.  Tutustu ja valitse omasi! 

Aurinkoa ja hauskanpitoa!

Tervetuloa jälleen risteilemään - turvallisuus etusijalla!

Risteileminen on turvallisin ja mukavin tapa matkustaa - nyt vieläpä enemmän kuin koskaan. Risteilyjen uuteen tulemiseen on valmistauduttu huolella; Costa Cruises tekee tiivistä yhteistyötä asiantuntijoiden ja viranomaisten kanssa, ja varustamolle onkin myönnetty ensimmäisenä risteilyvarustamona maailmassa sertifikaatti turvallisuustoimista.
Kaiken kattavassa turvallisuusohjelmassa huomioidaan matkustajien ja miehistön koko risteilykokemus aina lähtöselvityksestä kotimatkaan saakka. 

Koska kaikki matkustajat ja miehistö on testattu eikä ulkopuolisia voi alukselle tulla, risteilijällä voi todellakin matkustaa turvallisin mielin. Tervetuloa siis jälleen nauttimaan vaivattomasta ja rentouttavasta lomasta! Lue lisää turvallisesta matkustamisesta tästä.

Risteilyn hintaan sisältyy kaikki tämä: 

Täysihoitoristeily + lento -pakettiin sisältyvät menopaluulennot, lentokenttäkuljetukset kohteessa, risteily valitussa hyttiluokassa sekä kaikki ateriat laivalla (aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi ja illallinen). Paketin hintaan sisältyvät aina myös verot, satamamaksut ja palvelurahat sekä loistoristeilijän monipuolinen viihdetarjonta.

Pelkän risteilyn varauksessa lennot ja lentokenttäkuljetukset eivät sisälly hintaan.

Täysihoitoristeilyllä juomapaketin voi ostaa lisämaksusta. All inclusive -juomapaketti sisältää virvoitus- ja alkoholijuomat laivalla laseittain (pois lukien tietyt premium-alkoholit kuten shampanja). Suuri osa risteilijän ohjelma– ja viihdepalveluista on maksuttomia. Lisämaksullisia palveluita ovat mm. kylpyläosaston palvelut ja kasino.  

Meri-ilmaa!

Hinnoissa huomioitu kaikki alennukset, hinnat voimassa sitoumuksetta ja paikkatilanteen mukaan. Kampanjat voimassa uusiin varauksiin. Paikkoja rajoitetusti. Reitit ja aikataulut alustavia, muutokset mahdollisia. Vastuullinen matkanjärjestäjä Costa Cruises.

Kampanjatarjousten varaukset myyntipalvelustamme
myynti@loistoristeilyt.fi tai 010 231 6550.