Suomalainen matkanjohtaja seuraavilla lähdöillä

Pe 18.02

 

Costa Diademan 16 päivän
Suuri Karibian risteily

Tämä risteily on unohtumaton kokemus! Pääset tutustumaan Karibian kymmeneen parhaimpaan kohteeseen, kuten unelmien Neitsytsaariin sekä ikonisiin Arubaan ja Curacaoon. Kaikkia kohteita yhdistää palmujen reunustamat valkoiset hiekkarannat, mahtavat maisemat sekä letkeä ja lämmin tunnelma. Tästä ei unelmien loma parane!

Lähtö 18.2.2022 

Mukana risteilyllä asiantuntijaoppaamme Minna Ojala.
Risteilyn alustava reitti ja aikataulu:

Päivä Reitti Tulo Lähtö
1 Guadeloupe (Leeward-Saaret) -- 23:00
2 Meripäivä -- --
3 Tortola (Brittiläiset Neitsytsaaret) 08:00 18:00
4 Sint Maarten / Saint-Martin (Leeward-Saaret) 08:00 18:00
5 Antigua (Leeward-Saaret) 08:00 18:00
6 Kingstown (St. Vincent & Grenadiinit) 08:00 18:00
7 Martinique (Antillit) 08:00 20:00
8 Guadeloupe (Antillit) 08:00 23:00
9 Meripäivä -- --
10 BES -saaret (Antillit) 08:00 20:00
11 Aruba (Antillit) 08:00 19:00
12 Curacao (Alankomaiden Antillit) 07:00 13:00
13 Grenada (Antillit) 13:00 19:00
14 Martinique (Antillit) 08:00 20:00
15 Guadeloupe (Antillit) 08:00 --

Risteilyllä pääset tutustumaan mm. näihin upeisiin kohteisiin:

Guadeloupe ja Grenada

Aurinkoinen Guadeloupe on risteilyn alku- ja päätesatama. Lähtö- ja paluupäivänä kohteeseen ei kuitenkaan ole liiemmin aikaa tutustua, joten laiva pysähtyy Guadeloupella myös kesken risteilyn kokonaisen päivän verran! Paikan merkittävimmät vientituotteet ovat banaani, sokeri ja rommi, mikä näkyykin katukuvassa banaani- ja sokeriplantaaseina ja rommitehtaina. Mikäpä olisi parempi tuliainen, kuin aito karibialainen rommi? Grenada puolestaan on yksi Karibian alueen vehreimmistä saarista, ja lähestulkoon kaikki kuviteltavissa olevat hedelmät kasvavat täällä luonnostaan. Näillä saarilla trooppinen ilmasto hellii ympäri vuoden ja merivesi on taatusti lämmintä.

 Papukaijat väriloistossaan

Antigua, Kingstown ja Martinique

Kauniit auringonlaskut, letkeä karibialainen elämäntyyli ja laaja aktiviteettivalikoima ovat Antiguan tavaramerkkejä. Seuraava kohde Kingstown on Saint Vincent ja Grenadiinien pääkaupunki, sekä viennin ja turismin kannalta tärkeä satama. Vientituotteita ovat muun muassa banaanit ja pähkinät. Martinique on Ranskan merentakainen departementti ja siten myös osa Euroopan unionia ja euroaluetta. Kokemisen arvoista Martiniquessa ovat värikkäät kauppahallit; vaatteiden ja korujen lisäksi niissä myydään hedelmiä, kasveja ja mausteita, joita ei Suomesta näe.

 Antaudu tanssiin!

Tortola ja St. Maarten

Tortola kuuluu Brittiläisiin Neitsytsaariin, ja onkin sekä pinta-alaltaan että asukasluvultaan saariryhmän suurin. Tortolasta löytyy lukemattomia kauniita rantoja, joista ainakin yksi on koettava! Hollantilainen St. Maarten taas jakaa saman saaren yhdessä ranskalaisen St. Martinin kanssa. St. Maarten on tunnettu Maho Beach nimisestä rannasta, joka sijaitsee aivan lentokentän vieressä. Rannan yli laskeutuu jatkuvasti matalalla lentäviä lentokoneita.

 Väriloistoa myös pinnan alla  
 

Risteilyn hintaan sisältyy kaikki tämä: 

Täysihoitoristeily + lento -pakettiin sisältyvät menopaluulennot, lentokenttäkuljetukset kohteessa, risteily valitussa hyttiluokassa sekä kaikki ateriat laivalla (aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi ja illallinen). Paketin hintaan sisältyvät aina myös verot, satamamaksut ja palvelurahat sekä loistoristeilijän monipuolinen viihdetarjonta.

Täysihoitoristeilyllä juomapaketin voi varata lisämaksusta. All inclusive -juomapaketti sisältää virvoitus- ja alkoholijuomat laivalla laseittain (pois lukien tietyt premium-alkoholit kuten shampanja). Suuri osa risteilijän ohjelma– ja viihdepalveluista on maksuttomia. Lisämaksullisia palveluita ovat mm. kylpyläosaston palvelut ja kasino.  

Hinnoissa huomioitu kaikki alennukset, hinnat voimassa sitoumuksetta ja paikkatilanteen mukaan. Paikkoja rajoitetusti. Reitti ja aikataulu alustavia, muutokset mahdollisia. Vastuullinen matkanjärjestäjä Costa Cruises.

Varaukset ja lisätiedot nettikaupastamme sekä myyntipalvelustamme myynti@loistoristeilyt.fi tai p. 010 231 6550

Hinnat alkaen:
2 995.00€