Suomalainen matkanjohtaja seuraavilla lähdöillä

La 05.09

Kaupunkilehtien lukijamatka
Normandian ja Galician risteily

Matkasi vie vaihteleviin maisemiin ja mieleenpainuviin kohteisiin Välimerellä, Atlantilla ja Pohjanmerellä. Teet matkaa myös legendaaristen Englannin kanaalin ja Gibraltarin salmen kautta. Koet historiaa uhkuvan Normandian, Atlantin puoleisen Espanjan ja Portugalin omaleimaisuuden sekä Välimeren tyylikkäät kaupungit. Tämä erikoisristeily järjestetään ainoastaan kerran vuodessa!

Laivalla sinua todellakin hemmotellaan - käytössäsi ovat mm. aurinkokannen ulko- ja sisäuima-altaat, jacuzzit ja allasbaarit sekä Samsara -kylpylä, saunat ja moderni kuntokeskus. Sinua palvelee 4 tasokasta ravintolaa, 13 baaria ja kahvilaa, ja nautit laivan monipuolisesta ohjelmatarjonnasta varhaisesta aamusta myöhäiseen iltaan.

Lukijaristeilyn varaukset ainoastaan myyntipalvelustamme
myynti@loistoristeilyt.fi ja puh. 010 231 6550. 

Nauti samalla matkalla kahdesta vuodenajasta risteillen alkusyksyn tunnelmasta kesäiselle Välimerelle;  

13 päivän risteily 5. - 17.9.2020 | Costa Fascinosa

Päivä Reitti Tulo Lähtö
1 Kööpenhamina (Tanska) -- 19:00
2 Meripäivä -- --
3 Amsterdam Ijmuiden (Hollanti) 08:00 18:00
4 Zeebrugge (Belgia) 09:00 19:00
5 Le Havre (Ranska) 09:00 20:00
6 Meripäivä -- --
7 La Coruña (Espanja) 08:00 19:00
8 Leixões (Portugali) 08:00 18:00
9 Lissabon (Portugali) 08:00 15:00
10 Meripäivä -- --
11 Valencia (Espanja) 09:00 18:00
12 Barcelona (Espanja) 07:00 13:00
13 Savona (Italia) 09:00 --

Risteilyillä pääset tutustumaan näihin upeisiin vierailukohteisiin!

Amsterdam  

Kaunis Amsterdam tunnetaan kanavistaan, silloista, kapeista kujista ja toinen toistaan viehättävämmistä vieri viereen rakennetuista taloista.
Kaupungista löytyy jokaiselle jotakin; museoita, historiaa, kulttuuria, ruokaelämyksiä ja hyvät ostosmahdollisuudet. Amsterdam ei ole liian
suuri ja liikenne koostuu suurimmaksi osaksi pyöräilijöistä, joten tunnelma kaupungissa on rauhallinen. Paras tapa tutustua Amsterdamiin on idyllinen kanavaristeily. 

Zeebrugge

Zeebruggessa on mm. silmänkantamattomiin ulottuva valkoinen ranta, jossa niin paikalliset kuin vierailijatkin viettävät rentoja, joutilaita päiviä. Myös vanhan kalastussataman alue on suosittu persoonallisine ravintoloineen, putiikkeineen ja pubeineen. Zeebrugge on yhdistetty emokaupunkiinsa Bruggeen kymmenen kilometriä pitkän kanavan kautta.  

Kanava Amsterdamissa

Le Havre 

Ranskan kielen sana "le havre" tarkoittaa satamaa, joten kaupungin nimi on osuva, sillä Le Havren satama on Ranskan toiseksi suurin. Normandian maihinousun aikana kaupunki pommitettiin lähes täysin, joten suurin osa rakennuksista on jälleenrakennettuja. Moderniin tyyliin rakennettu keskusta kuuluu UNESCOn maailmanperintökohteisiin.   

La Coruña 

Tämä Santiago de Compostelan seudulla sijaitseva kaupunki edustaa aivan erityistä espanjalaista arkkitehtuuria ja rikasta kulttuurista perintöä. Myös merelliset perinteet hallitsevat voimakkaasti kaupungin henkeä. Vietä viipyileviä hetkiä, nauti espanjalaisesta tunnelmasta kaikilla aisteilla!

Espanjalaiset maut

Leixões

Leixões ja Porton legendaarinen kaupunki tarjoavat portugalilaisuutta parhaimmillaan. Ehdoton nähtävyys on Porton vanhakaupunki Ribeira, joka lukeutuu Unescon maailmanperintökohteisiin. Portossa kannattaa tietenkin asettua siemailemaan alueen tunnetuinta tuotetta, portviiniä, autenttisessa ympäristössä. Tuliaisetkin järjestyvät varmasti!

Lissabon

Yksi Euroopan vanhimmista pääkaupungeista on myös ilmastoltaan suotuisimpia - täältä löytyy valoa ja lämpöä suuren osan vuodesta. Lissabonissa on myös loistava mahdollisuus tehdä edullisia ostoksia ja nauttia portugalaisista herkuista. Monipuolista nähtävää ja koettavaa löytyy ympäri kaupunkia, mihin sitten askeleesi suuntaatkin. 

Lissabonin elämykselliset raitiovaunut

Valencia 

Mistäköhän sitä aloittaisi? Näin tulee helposti mietittyä tässä Espanjan kolmanneksi suurimmassa kaupungissa. Yksi paikka aloittaa tutustuminen on vanha kaupunki, jonne voi astella esimerkiksi komeasta kaupunginportista nimeltä Torres de Serranos. Täältä löytyy niin kahviloita, ravintoloita kuin valtava määrä nähtävyyksiä, kuten v. 1948 valmistunut Valencian katedraali, jonka rakennustyöt kestivät yli 200 vuotta.  

Barcelona

Espanjan toiseksi suurin kaupunki Barcelona valloittaa vaativammankin turistin: on upeita hiekkarantoja ja persoonallisia kaupunginosia sekä nähtävyyksiä kirjaksi asti. Miltä kuulostaisi visiitti edelleen rakenteilla olevassa Antoni Gaudin Sagrada Familia -kirkossa, käyskentely Las Ramblasin kävelykadulla katutaitelijoiden esitysten keskellä tai herkullinen tapas Barcelonan vanhan kaupungin keskuksessa Barri Gòticossa? 

Barcelonan timantti Sagrada Familia          

Risteilyn hintaan sisältyy kaikki tämä: 

Täysihoitoristeily + lento -pakettiin sisältyvät menopaluulennot, lentokenttäkuljetukset kohteessa, risteily valitussa hyttiluokassa sekä kaikki ateriat laivalla (aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi ja illallinen). Paketin hintaan sisältyvät aina myös verot, satamamaksut ja palvelurahat sekä loistoristeilijän monipuolinen viihdetarjonta.

Täysihoitoristeilyllä juomapaketit voi ostaa lisämaksusta. 

All inclusive -juomapaketti sisältää virvoitus- ja alkoholijuomat laivalla laseittain (pois lukien tietyt premium-alkoholit kuten shampanja). Suuri osa risteilijän ohjelma– ja viihdepalveluista on maksuttomia. Lisämaksullisia palveluita ovat mm. kylpyläosaston palvelut ja kasino.  

Hinnoissa huomioitu kaikki alennukset, hinnat voimassa sitoumuksetta ja paikkatilanteen mukaan. Reitti ja aikataulu alustavia, muutokset mahdollisia.

Lukijaristeilyn varaukset ainoastaan myyntipalvelusta
myynti@loistoristeilyt.fi tai 010 231 6550. 

Hinnat alkaen:
1 995.00€