Suomalainen matkanjohtaja seuraavilla lähdöillä

La 03.09
La 03.06

Kaupunkilehdet | Norjan vuonojen täysihoitoristeily 

Mykistävien vuonomaisemien lisäksi tutustut tällä risteilyllä hienoihin rannikkokaupunkeihin Norjassa, Tanskassa ja Saksassa. Samalla risteilyllä pääset kokemaan aitoa maalaistunnelmaa norjalaisessa kalastajakylässä ja keskieurooppalaista kahvilakulttuuria Saksassa. Taatusti monipuolinen ja antoisa matka! Vuonoilla risteilee upea Costa Diadema kesällä 2022 ja uutuuslaiva Costa Firenze kesällä 2023. 

Asiantuntijaoppamme Minna Ojala mukana lähdöillä 3.9.2022 ja 3.6.2023.   

Reitti ja aikataulu:

PÄIVÄ REITTI TULO LÄHTÖ
1 Kööpenhamina (Tanska) -- 18:00
2 Meripäivä -- --
3 Hellesylt (Norja) 09:00 11:00
3 Geiranger (Norja) 13:00 18:00
4 Haugesund (Norja)  13:00 21:00
5 Stavanger (Norja) 08:00 18:00
6 Meripäivä -- --
7 Kiel (Saksa)  08:00 20:00
8 Kööpenhamina (Tanska) 10:00 --

Reitit ja aikataulut alustavia, muutokset mahdollisia. 

Risteilyllä pääset tutustumaan mm. näihin upeisiin vierailukohteisiin! 

Kööpenhamina 

Kööpenhamina on hurmaava "pieni suuri kaupunki”. Suosituin turistikohde Kööpenhaminassa on tietenkin Pieni Merenneito, ja matkalla valokuvaamaan tätä neitokaista voi käydä ihastelemassa esimerkiksi mahtavaa Oopperataloa. Pitkällä Stroget-kävelykadulla on isoja tavarataloja ja suurten ketjujen vaatekauppoja, mutta kävelykadulta kannattaa ehdottomasti poiketa sivukaduille, jonne erikoisemmat liikkeet ovat keskittyneet. Sieltä löytyy esimerkiksi antiikkiliikkeitä. 

Kalasatama 

Hellesylt  

Norjan länsirannikolla sijaitseva Hellesylt on syvien vuonojen ja korkeiden vuorien ympäröimä pieni kylä. Viikinkiaikoina kylässä oli tärkeä ja hyvin suojattu satama, josta kauppiaat ja sotilaat lähtivät liikkeelle kohti Englantia, Ranskaa ja Venäjää. Nykyisin satamassa käyvät lähinnä valtavat risteilijät näyttämässä risteilyvierailleen henkeäsalpaavan kauniita näkyviä. Pienenpienessä Hellesyltissä asuu alle 300 henkeä, mutta varsinkin kesäisin turistit tuovaa kylään lisää vilkasta elämää. 

Costa Victoria Hellesyltissä 

Geiranger 

National Geographicin Traveler-lehti on valinnut Geiranger-vuonon maailmanperintökohteiden ykköseksi, eikä valintaa tarvitse ihmetellä. Geirangerinvuonon perukassa sijaitseva pieni kylä on tunnettu erityisesti näistä henkeäsalpaavista maisemista. Korkeilta kallioilta valuu useita jylhiä vesiputouksia, ja aurinkoisena päivänä koko 15 kilometriä pitkä vuono kimaltelee timanttien lailla. Mahtavia maisemia voi ihastella monista näköalapaikoista. 

Geirangerin vuono 

Stavanger 

Stavanger on viehättävä pieni kaupunki vuonojen rannalla. Stavanger tunnetaan Norjan öljypääkaupunkina, mutta miljöö ei suinkaan ole teollinen, vaan maisema on sekoitus vanhaa ja uutta arkkitehtuuria. Kaupungissa voi nauttia historian havinasta puutalokortteleiden kauniilla kujilla ja satamassa voi tuntea merellisen tunnelman ja tuoreen kalan tuoksun. Stavangerissa on upeat puitteet ulkoiluun ja retkeilyyn vuonomaisemissa. 

Stavanger 

Kiel  

Tervetuloa myös Keski-Eurooppaan! Viehättävä, n. 255 000 asukkaain kaupunki sijaitsee n. 90 km Hampurin pohjoispuolella. Kielissä yhdistyy pohjoismainen ja saksalainen kulttuuri, ja mikäli ostoksia on sattunut jäänyt tekemättä - täältä löytyy kaikkea! Kaikkien tuntema maamerkki on tietenkin maailmankuulu Kielin kanava, joka yhdistää Pohjanmeren ja Itämeren. 

Stavanger

Risteilyn hintaan sisältyy kaikki tämä:  

Täysihoitoristeily + lento -pakettiin sisältyvät menopaluulennot, lentokenttäkuljetukset kohteessa, risteily valitussa hyttiluokassa, kaikki ateriat (aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi ja illallinen) laivalla. Paketin hintaan sisältyvät aina myös verot, satamamaksut ja  palvelurahat sekä loistoristeilijän monipuolinen viihdetarjonta.

Juomapaketit sekä ikkuna- ja parvekehytit lisämaksusta. Suuri osa risteilijän ohjelma– ja viihdepalveluista on maksuttomia. Lisämaksullisia palveluita ovat mm. kylpyläosaston palvelut, varustamon retket ja pelikasino.

Hinnat ovat voimassa sitoumuksetta paikkatilanteen mukaan. Reitti ja aikataulu alustavia, muutokset mahdollisia. Vastuullinen matkanjärjestäjä Costa Cruises.

Lukijamatkan varaukset ainoastaan myyntipalvelustamme
myynti@loistoristeilyt.fi tai 010 231 6550.