Käyttöehdot

Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 20.3.2018 alkaen

Yleistä verkkokaupasta
Verkkokaupan tuotteita myy Allied Travel Consultants Oy y-tunnus 1791948-6. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomessa ja EU-alueella. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen
Palvelut tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.loistoristeilyt.fi ostoskorin kautta.
Kaikki tilaukset vahvistetaan sähkäpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut palvelut. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähkäpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.
Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus
Lähetämme sähkäpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • Varausnumeron
  • Tilaamasi risteilyn perustiedot
  • Laskun loppusumman

Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön.

Maksutavat
Palvelut ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com


Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Ennakkomaksu
Ennakkomaksu maksetaan tilausvahvistuksen tietojen mukaisesti.
Käsittelemme tilauksen aukioloaikana kun maksu on suoritettu.

Toimitusaika
Postitamme risteilyliput sähköpostitse 14 päivää ennen lähtöä, jos risteilyvaraus on kokonaisuudessaan maksettu.
Poikkeavista ajoista tiedotetaan Loistoristeilyt.fi etusivun "Uutiset"-osassa.

Toimitustapa ja toimituskulut
Toimituskulut ovat 20.3.2018 alkaen 8,00 euroa varaus. Toimituskulut sisältävät postikulut. Toimitamme risteily- ja lentoliput ensisijaisesti sähköpostilla. Jos sähköpostia ei ole käytössä, niin ensimmäisen luokan kirjeenä.

Muutos- ja peruutusehdot
Noudatetaan varustamon peruutusehtoja, jotka löytyvät varustamotiedoista.

Postiosoite:
Allied Travel Consultants Oy - Loistoristeilyt
Kotisaarenkatu 3
00560 Helsinki

Ilmoitus virheellisestä lipputoimituksesta on tehtävä heti.
Jos valmismatkasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Muuta
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Noudatamme varustamoiden eritysmatkaehtoja ja muilta osin Yleisiä valmismatkaehtoja.Allied Travel Consultants Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Palvelun toteuttamiseksi luovutetaan palvelun tarjoamisen kannalta välttämättömät tiedot palvelun tarjoajalle, esimerkiksi lentoyhtiöille ja risteilyvarustamoille. Asiakkaan tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille myynti- tai markkinointitarkoituksiin ilman asiakkaan erikseen antamaa lupaa. Henkilötietoja voidaan luovuttaa myös viranomaisille voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa.