8 päivän Norjan vuonojen täysihoitoristeilyt

 

Mykistävien vuonomaisemien lisäksi tutustut tällä risteilyllä hienoihin rannikkokaupunkeihin Norjassa, Tanskassa ja Saksassa. Samalla risteilyllä pääset kokemaan aitoa maalaistunnelmaa norjalaisessa kalastajakylässä ja keskieurooppalaista kahvilakulttuuria Saksassa. Taatusti monipuolinen ja antoisa matka!

Lähdöt lauantaisin 2.7. -3.9.2022 Kööpenhaminasta | alkaen 1399 €

Asiantuntijaoppamme Minna Ojala mukana lähdöllä 3.9.2022.  

Reitti ja aikataulu:

Päivä Reitti Tulo Lähtö
1 Kööpenhamina (Tanska) -- 18:00
2 Meripäivä -- --
3 Hellesylt (Norja) 09:00 11:00
3 Geiranger (Norja) 13:00 18:00
4 Alesund (Norja) / Haugesund (Norja)* 13:00 18:00
5 Stavanger (Norja) 08:00 18:00
6 Meripäivä -- --
7 Kiel (Saksa)  08:00 20:00
8 Kööpenhamina (Tanska) 10:00 --

* 3.9. lähdöllä Alesund ja 3.6. lähdöllä Haugesund. Reitit ja aikataulut alustavia, muutokset mahdollisia.

Risteilyllä pääset tutustumaan mm. näihin upeisiin vierailukohteisiin!

Kööpenhamina

Kööpenhamina on hurmaava "pieni suuri kaupunki”. Suosituin turistikohde Kööpenhaminassa on tietenkin Pieni Merenneito, ja matkalla valokuvaamaan tätä neitokaista voi käydä ihastelemassa esimerkiksi mahtavaa Oopperataloa. Pitkällä Stroget-kävelykadulla on isoja tavarataloja ja suurten ketjujen vaatekauppoja, mutta kävelykadulta kannattaa ehdottomasti poiketa sivukaduille, jonne erikoisemmat liikkeet ovat keskittyneet. Sieltä löytyy esimerkiksi antiikkiliikkeitä.

Kalasatama

Hellesylt

Norjan länsirannikolla sijaitseva Hellesylt on syvien vuonojen ja korkeiden vuorien ympäröimä pieni kylä. Viikinkiaikoina kylässä oli tärkeä ja hyvin suojattu satama, josta kauppiaat ja sotilaat lähtivät liikkeelle kohti Englantia, Ranskaa ja Venäjää. Nykyisin satamassa käyvät lähinnä valtavat risteilijät näyttämässä risteilyvierailleen henkeäsalpaavan kauniita näkyviä. Pienenpienessä Hellesyltissä asuu alle 300 henkeä, mutta varsinkin kesäisin turistit tuovaa kylään lisää vilkasta elämää.

Costa Victoria Hellesyltissä

Geiranger

National Geographicin Traveler-lehti on valinnut Geiranger-vuonon maailmanperintökohteiden ykköseksi, eikä valintaa tarvitse ihmetellä. Geirangerinvuonon perukassa sijaitseva pieni kylä on tunnettu erityisesti näistä henkeäsalpaavista maisemista. Korkeilta kallioilta valuu useita jylhiä vesiputouksia, ja aurinkoisena päivänä koko 15 kilometriä pitkä vuono kimaltelee timanttien lailla. Mahtavia maisemia voi ihastella monista näköalapaikoista.

Geirangerin vuono

Stavanger

Stavanger on viehättävä pieni kaupunki vuonojen rannalla. Stavanger tunnetaan Norjan öljypääkaupunkina, mutta miljöö ei suinkaan ole teollinen, vaan maisema on sekoitus vanhaa ja uutta arkkitehtuuria. Kaupungissa voi nauttia historian havinasta puutalokortteleiden kauniilla kujilla ja satamassa voi tuntea merellisen tunnelman ja tuoreen kalan tuoksun. Stavangerissa on upeat puitteet ulkoiluun ja retkeilyyn vuonomaisemissa.

Stavanger

Kiel 

Tervetuloa myös Keski-Eurooppaan! Viehättävä, n. 255 000 asukkaain kaupunki sijaitsee n. 90 km Hampurin pohjoispuolella. Kielissä yhdistyy pohjoismainen ja saksalainen kulttuuri, ja mikäli ostoksia on sattunut jäänyt tekemättä - täältä löytyy kaikkea! Kaikkien tuntema maamerkki on tietenkin maailmankuulu Kielin kanava, joka yhdistää Pohjanmeren ja Itämeren. 

Kiel

Risteilyn hintaan sisältyy kaikki tämä:  

Täysihoitoristeilyyn sisältyvät menopaluulennot, lentokenttäkuljetukset kohteessa, risteily valitussa hyttiluokassa ja kaikki ateriat (aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi ja illallinen). Paketin hintaan sisältyvät aina myös verot, satamamaksut ja  palvelurahat sekä loistoristeilijän monipuolinen viihdetarjonta.

Suuri osa risteilijän ohjelma– ja viihdepalveluista on maksuttomia. Lisämaksullisia palveluita ovat mm. kylpyläosaston palvelut ja pelikasino. Ikkuna- ja parvekehytti lisämaksusta.

Hinnat ovat voimassa sitoumuksetta paikkatilanteen mukaan. Reitit ja aikataulut alustavia, muutokset mahdollisia. Vastuullinen matkanjärjestäjä Costa Cruises.

Varaukset verkkokaupastamme tai myyntipalvelusta myynti@loistoristeilyt.fi tai 010 231 6550.
VIP-edut saatavilla ainoastaan myyntipalvelustamme!