Normandian ja Galician 15 päivän risteily kolmella merellä

HUIPPUTARJOUS!
Kun varaat 31.10. mennessä, saat Comfort -luokassa upean parvekehytin ikkunahytin hinnalla. Lisämaksu sisähytin hintaan vain 160 € / henkilö!

Tällä ainutlaatuisella Costa Fortunan matkalla koet Välimeren viehätyksen, Atlantin puoleisen Espanjan omaleimaiset kohteet, historiaa uhkuvan Normandian sekä Pohjanmeren rannikon mielenkiintoiset kaupungit.

Laivalla sinua todellakin hemmotellaan - käytössäsi ovat mm. aurinkokannen ulko- ja sisäuima-altaat, jacuzzit ja allasbaarit sekä kylpylä, saunat ja moderni kuntokeskus. Sinua palvelee 4 tasokasta ravintolaa, 13 baaria ja kahvilaa, ja nautit laivan monipuolisesta viihdetarjonnasta aamusta iltaan.

Risteilyllä on mukana suomalainen asiantuntijaopas, joka varmistaa sujuvat järjestelyt niin maalla kuin merellä.

Jylhä rantamaisemaNormandialaisia kalastusaluksia

Lähtö 25.9.2021 Tukholmasta
Reitti ja aikataulu:

Päivä Reitti Tulo Lähtö
1 Tukholma (Ruotsi) -- --
2 Tukholma (Ruotsi) -- 15:30
3 Meripäivä -- --
4 Kööpenhamina (Tanska) 10:00 18:00
5 Meripäivä -- --
6 Amsterdam Ijmuiden (Hollanti) 08:00 18:00
7 Zeebrugge (Belgia) 07:00 17:00
8 Le Havre (Ranska) 08:00 18:00
9 Meripäivä -- --
10 Vigo (Espanja) 09:00 19:00
11 Meripäivä -- --
12 Cartagena (Espanja) 13:00 20:00
13 Barcelona (Espanja) 13:00 20:00
14 Marseille (Ranska) 08:00 17:00
15 Savona (Italia) 09:00 --

Risteilyllä pääset tutustumaan mm. näihin upeisiin vierailukohteisiin! 

Kööpenhamina

Tämä hurmaava "pieni suuri kaupunki”, Pohjoismaiden keskieuroppalaisin pääkaupunki on helposti lähestyttävä, jopa hieman boheemi. Suosituin turistikohde Kööpenhaminassa on tietenkin Pieni Merenneito, ja monille tuttu on myös mahtava Oopperatalo.

Värikkäistä taloista suosittu Kööpenhamina

Amsterdam  

Kaunis Amsterdam tunnetaan kanavistaan, silloista, kapeista kujista ja toinen toistaan viehättävämmistä vieri viereen rakennetuista taloista. Kaupungista löytyy jokaiselle jotakin; museoita, historiaa, kulttuuria, ruokaelämyksiä ja hyvät ostosmahdollisuudet. Amsterdam ei ole liian suuri ja liikenne koostuu suurimmaksi osaksi pyöräilijöistä, joten tunnelma kaupungissa on rauhallinen. Paras tapa tutustua Amsterdamiin on idyllinen kanavaristeily. 

Kanava Amsterdamissa

Zeebrugge

Zeebruggessa on mm. silmänkantamattomiin ulottuva valkoinen ranta, jossa niin paikalliset kuin vierailijatkin viettävät rentoja, joutilaita päiviä. Myös vanhan kalastussataman alue on suosittu persoonallisine ravintoloineen, putiikkeineen ja pubeineen. Zeebrugge on yhdistetty emokaupunkiinsa Bruggeen kymmenen kilometriä pitkän kanavan kautta.  

Espanjalaiset maut

Le Havre 

Ranskan kielen sana "le havre" tarkoittaa satamaa, joten kaupungin nimi on osuva, sillä Le Havren satama on Ranskan toiseksi suurin. Normandian maihinousun aikana kaupunki pommitettiin lähes täysin, joten suurin osa rakennuksista on jälleenrakennettuja. Moderniin tyyliin rakennettu keskusta kuuluu UNESCOn maailmanperintökohteisiin.  

Cherbourgin suloinen pieni kahvila

Barcelona 

Espanjan toiseksi suurin kaupunki Barcelona valloittaa vaativammankin turistin: on upeita hiekkarantoja ja persoonallisia kaupunginosia sekä nähtävyyksiä kirjaksi asti. Miltä kuulostaisi visiitti edelleen rakenteilla olevassa Antoni Gaudin Sagrada Familia -kirkossa, käyskentely Las Ramblasin kävelykadulla katutaitelijoiden esitysten keskellä tai herkullinen tapas Barcelonan vanhan kaupungin keskuksessa Barri Gòticossa?  

Barcelonan timantti Sagrada Familia

Marseille 

Jyrkkien kalkkikivikallioiden suojista löytyy Marseille, Ranskan suurin satamakaupunki. Kaupungin ykkösnähtävyys on eloisa vanha satama, jonne lipuu purjeveneitä ja risteilylaivoja ympäri maailmaa. Satamaa vartioi kaksi 1600-luvulla rakennettua linnoitusta: pohjoisessa Fort Saint-Jeanin linnoitus ja etelässä Fort Saint-Nicolas’n linnoitus. Vanhassa satamasta löytyy valtava määrä kahviloita ja ravintoloita, joihin kannattaa istahtaa alas nauttimaan alueen erityisherkusta, sinisimpukoista. 

Marseillen iltatunnelmaa

Risteilyn hintaan sisältyy kaikki tämä:  

Täysihoitoristeily + lento -pakettiin sisältyvät menopaluulennot, lentokenttäkuljetukset kohteessa, risteily valitussa hyttiluokassa sekä kaikki ateriat laivalla (aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi ja illallinen). Paketin hintaan sisältyvät aina myös verot, satamamaksut ja palvelurahat sekä loistoristeilijän monipuolinen viihdetarjonta.

Täysihoitoristeilyllä juomapaketit voi ostaa lisämaksusta. All inclusive -juomapaketti sisältää virvoitus- ja alkoholijuomat laivalla (pois lukien tietyt premium-alkoholit kuten shampanja). Suuri osa risteilijän ohjelma– ja viihdepalveluista on maksuttomia. Lisämaksullisia palveluita ovat mm. kylpyläosaston palvelut ja kasino.  

Hinnoissa huomioitu kaikki alennukset, hinnat voimassa sitoumuksetta ja paikkatilanteen mukaan. Paikkoja rajoitetusti. Reitti ja aikataulu alustavia, muutokset mahdollisia.

Varaukset verkkokaupastamme tai myyntipalvelusta myynti@loistoristeilyt.fi tai 010 231 6550.

 

Hinnat alkaen:
2 295.00€