Suomalainen matkanjohtaja seuraavilla lähdöillä

La 31.08

Costa Favolosan 12 päivän Normandian ja Galician risteily

Matkasi vie vaihteleviin maisemiin ja mieleenpainuviin kohteisiin Pohjanmeren, Atlantin, Englannin kanaalin ja Gibraltarin salmen kautta Välimerelle. Koet brittiläisen charmin, historiaa uhkuvan Normandian, Atlantin puoleisen Espanjan ja Portugalin omaleimaisuuden sekä Välimeren tyylikkäät kaupungit.

Laivalla sinua todellakin hemmotellaan - käytössäsi ovat mm. aurinkokannen ulko- ja sisäuima-altaat, jacuzzit ja allasbaarit sekä Samsara -kylpylä, saunat ja moderni kuntokeskus. Sinua palvelee 4 tasokasta ravintolaa, 13 baaria ja kahvilaa, ja nautit laivan monipuolisesta viihdetarjonnasta aamusta iltaan.

Lähtö 31.8.2019

Päivä Reitti Tulo Lähtö
1 Kööpenhamina (Tanska) -- 19:00
2 Meripäivä -- --
3 Harwich (Englanti) 08:00 19:00
4 Cherbourg (Ranska) 09:00 19:00
5 Meripäivä -- --
6 La Coruña (Espanja) 08:00 20:00
7 Leixões (Portugali) 08:00 17:00
8 Lissabon (Portugali) 08:00 15:00
9 Meripäivä -- --
10 Valencia (Espanja) 09:00 18:00
11 Barcelona (Espanja) 08:00 14:00
12 Savona (Italia) 09:00 --

 

Risteilyllä pääset tutustumaan upeisiin vierailukohteisiin!

Kööpenhamina

Kööpenhamina on hurmaava "pieni suuri kaupunki”. Suosituin turistikohde Kööpenhaminassa on tietenkin Pieni Merenneito, ja matkalla valokuvaamaan tätä neitokaista voi käydä ihastelemassa esimerkiksi mahtavaa Oopperataloa. Pitkällä Stroget-kävelykadulla on isoja tavarataloja ja suurten ketjujen vaatekauppoja, mutta kävelykadulta kannattaa ehdottomasti poiketa sivukaduille, jonne erikoisemmat liikkeet ovat keskittyneet.

Harwich

Essexin pohjoisin rannikkokaupunki Harwich antaa vierailijoille kurkistuksen perienglantilaiseen elämäntapaan viehättävine majakoineen, kalastusaluksineen ja verkkaisine pubeineen. Jos päiväänsä haluaa sykettä ja suurkaupungin tunnelmaa, kaupungista ei myöskään ole pitkä matka aina valloittavaan Lontooseen. 

Cherbourg

Normandian niemimaan kärjen Cherbourg tarjoaa rauhaisan kaupunkimiljöön lisäksi mahtavat luontoelämykset rantoineen ja kirkasvetisine laguuneineen. Normandian dramaattinen historia on myös läsnä, ja tekee vaikutuksen kävijäänsä. 

La Coruña

Tämä Santiago de Compostelan seudulla sijaitseva kaupunki edustaa aivan erityistä espanjalaista arkkitehtuuria ja rikasta kulttuurista perintöä. Myös merelliset perinteet hallitsevat voimakkaasti kaupungin henkeä. Vietä viipyileviä hetkiä, nauti kaikilla aisteilla.

Leixões

Leixões ja Porton legendaarinen kaupunki tarjoavat portugalilaisuutta parhaimmillaan. Ehdoton nähtävyys on Porton vanhakaupunki Ribeira, joka lukeutuu Unescon maailmanperintökohteisiin. Portossa kannattaa tietenkin asettua siemailemaan alueen tunnetuinta tuotetta, portviiniä. 

 

Lissabon

Yksi Euroopan vanhimmista pääkaupungeista on myös ilmastoltaan suotuisimpia - täältä löytyy valoa ja lämpöä lähes aina! Täällä on myös loistava mahdollisuus tehdä edullisia ostoksia ja nauttia portugalaisista herkuista. Monipuolista nähtävää ja koettavaa löytyy ympäri kaupunkia.  

Valencia

Mistäköhän sitä aloittaisi? Näin tulee helposti mietittyä tässä Espanjan kolmanneksi suurimmassa kaupungissa. Yksi paikka aloittaa tutustuminen Valenciaan on vanha kaupunki, jonne voi astella esimerkiksi komeasta kaupunginportista nimeltä Torres de Serranos. Täältä löytyy niin kahviloita, ravintoloita kuin valtava määrä nähtävyyksiä, kuten v. 1948 valmistunut Valencian katedraali, jonka rakennustyöt kestivät yli 200 vuotta.

Barcelona

Espanjan toiseksi suurin kaupunki Barcelona valloittaa vaativammankin turistin: on upeita hiekkarantoja ja persoonallisia kaupunginosia sekä nähtävyyksiä kirjaksi asti. Miltä kuulostaisi visiitti Antoni Gaudin suunnittelemassa Sagrada Familia -kirkossa, käyskentely Las Ramblasin kävelykadulla katutaitelijoiden esitysten keskellä tai herkullinen tapas Barcelonan vanhan kaupungin keskuksessa Barri Gòticossa?

 

Risteilyn hintaan sisältyy:

- Menopaluulennot
- Lentokenttäkuljetukset kohteessa
- Risteily valitussa hyttiluokassa
- Kaikki ateriat laivalla: aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi ja illallinen
- Virvoitus- ja alkoholijuomat laivan baareissa ja ravintoloissa
- Verot, satamamaksut, palvelurahat
- Loistoristeilijän viihdepalvelut

 

All inclusive  sisältää kaikki virvoitus- ja alkoholijuomat laivalla laseittain (poislukien tietyt premium-alkoholit kuten kalleimmat konjakit ja vuosikertaviinit, erikoisoluet ja samppanja). Suuri osa risteilijän ohjelma– ja viihdepalveluista on maksuttomia. Lisämaksullisia palveluita ovat mm. kylpyläosaston palvelut ja pelikasino. Ikkuna- ja parvekehytti lisämaksusta. Hinnoissa huomioitu alennus -150 € / varaus ja hinnat ovat voimassa sitoumuksetta paikkatilanteen mukaisesti. Reitti ja aikataulu alustavia, muutokset mahdollisia.

Varaukset verkkokaupastamme www.loistoristeilyt.fi tai myyntipalvelusta
myynti@loistoristeilyt.fi tai p. 010 231 6550.

 

 

Hinnat alkaen:
2 195.00€