Costa Favolosan 12 päivän Normandian ja Galician risteily

Tällä ainutlaatuisella matkalla koet brittiläisen charmin, historiaa uhkuvan Normandian, Atlantin puoleisen Espanjan ja Portugalin omaleimaiset kohteet sekä Välimeren aina tyylikkäät kaupungit.

Laivalla sinua todellakin hemmotellaan - käytössäsi ovat mm. aurinkokannen ulko- ja sisäuima-altaat, jacuzzit ja allasbaarit sekä Samsara -kylpylä, saunat ja moderni kuntokeskus. Sinua palvelee 4 tasokasta ravintolaa, 13 baaria ja kahvilaa, ja nautit laivan monipuolisesta viihdetarjonnasta aamusta iltaan.

 

Lähtö 31.8.2019 Kööpenhaminasta

Risteilyllä ovat mukana suomalaiset asiantuntijaoppaat, jotka varmistavat sujuvat järjestelyt niin maalla kuin merellä. 

Päivä Reitti Tulo Lähtö
1 Kööpenhamina (Tanska) -- 19:00
2 Meripäivä -- --
3 Harwich (Englanti) 08:00 19:00
4 Cherbourg (Ranska) 09:00 19:00
5 Meripäivä -- --
6 La Coruña (Espanja) 08:00 20:00
7 Leixões (Portugali) 08:00 17:00
8 Lissabon (Portugali) 08:00 15:00
9 Meripäivä -- --
10 Valencia (Espanja) 09:00 18:00
11 Barcelona (Espanja) 08:00 14:00
12 Savona (Italia) 09:00 --

Risteilyllä pääset tutustumaan upeisiin vierailukohteisiin!

Kööpenhamina

Risteily alkaa Kööpenhaminasta, hurmaavasta "pienestä suuresta kaupungista”. Pohjoismaiden keskieuroppalaisin pääkaupunki on helposti lähestyttävä, jopa hieman boheemi. Suosituin turistikohde Kööpenhaminassa on tietenkin Pieni Merenneito, ja monille tuttu on myös mahtava Oopperatalo.

Harwich

Essexin pohjoisin rannikkokaupunki Harwich antaa vierailijoille kurkistuksen perienglantilaiseen elämäntapaan viehättävine majakoineen, kalastusaluksineen ja verkkaisine pubeineen. Jos päiväänsä haluaa sykettä ja suurkaupungin tunnelmaa, täältä ei myöskään ole pitkä matka aina valloittavaan Lontooseen. 

Cherbourg

Normandian niemimaan kärjen Cherbourg tarjoaa rauhaisan kaupunkimiljöön lisäksi mahtavat luontoelämykset rantoineen ja kirkasvetisine laguuneineen. Normandian dramaattinen historia on myös läsnä, ja tekee varmasti suuren vaikutuksen kävijäänsä. 

La Coruña

Tämä Santiago de Compostelan seudulla sijaitseva kaupunki edustaa aivan erityistä espanjalaista arkkitehtuuria ja rikasta kulttuurista perintöä. Myös merelliset perinteet hallitsevat voimakkaasti kaupungin henkeä. Vietä viipyileviä hetkiä, nauti espanjalaisesta tunnelmasta kaikilla aisteilla!

Leixões

Leixões ja Porton legendaarinen kaupunki tarjoavat portugalilaisuutta parhaimmillaan. Ehdoton nähtävyys on Porton vanhakaupunki Ribeira, joka lukeutuu Unescon maailmanperintökohteisiin. Portossa kannattaa tietenkin asettua siemailemaan alueen tunnetuinta tuotetta, portviiniä, autenttisessa ympäristössä. Tuliaisetkin järjestyvät varmasti!

Lissabon

Yksi Euroopan vanhimmista pääkaupungeista on myös ilmastoltaan suotuisimpia - täältä löytyy valoa ja lämpöä suuren osan vuodesta. Lissabonissa on myös loistava mahdollisuus tehdä edullisia ostoksia ja nauttia portugalaisista herkuista. Monipuolista nähtävää ja koettavaa löytyy ympäri kaupunkia, mihin sitten askeleesi suuntaatkin. 

Valencia
 

Mistäköhän sitä aloittaisi? Näin tulee helposti mietittyä tässä Espanjan kolmanneksi suurimmassa kaupungissa. Yksi paikka aloittaa tutustuminen on vanha kaupunki, jonne voi astella esimerkiksi komeasta kaupunginportista nimeltä Torres de Serranos. Täältä löytyy niin kahviloita, ravintoloita kuin valtava määrä nähtävyyksiä, kuten v. 1948 valmistunut Valencian katedraali, jonka rakennustyöt kestivät yli 200 vuotta.

Barcelona

Espanjan toiseksi suurin kaupunki Barcelona valloittaa vaativammankin turistin: on upeita hiekkarantoja ja persoonallisia kaupunginosia sekä nähtävyyksiä kirjaksi asti. Miltä kuulostaisi visiitti edelleen rakenteilla olevassa Antoni Gaudin Sagrada Familia -kirkossa, käyskentely Las Ramblasin kävelykadulla katutaitelijoiden esitysten keskellä tai herkullinen tapas Barcelonan vanhan kaupungin keskuksessa Barri Gòticossa? 

 

Risteilyn hintaan sisältyy:

- Menopaluulennot
- Lentokenttäkuljetukset kohteessa
- Risteily valitussa hyttiluokassa
- Kaikki ateriat laivalla: aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi ja illallinen
- Virvoitus- ja alkoholijuomat laivan baareissa ja ravintoloissa
- Palvelurahat
- Verot ja satamamaksut 
- Loistoristeilijän viihdetarjonta


All inclusive  sisältää kaikki virvoitus– ja alkoholijuomat laivalla (pois lukien tietyt premium-alkoholit kuten kalleimmat konjakit ja vuosikertaviinit, erikoisoluet ja samppanja). Suuri osa risteilijän ohjelma– ja viihdepalveluista on maksuttomia. Lisämaksullisia palveluita ovat mm. kylpyläosaston palvelut, pelikasino sekä retket. Hinnat voimassa sitoumuksetta ja paikkatilanteen mukaan. Aikataulu alustava, muutokset ovat mahdollisia.

Varaukset loistoristeilyt.fi sekä myyntipalvelustamme myynti@loistoristeilyt.fi tai 010 231 6550.

Hinnat alkaen:
2 195.00€