Suomalainen matkanjohtaja seuraavilla lähdöillä

La 21.12

 

Radio Nostalgian kuuntelijaristeilyt Costa Smeraldalla - koe Välimeren uusin, suurin ja upein!  

Upea Joulun juhlaristeily 21.12.2019.  

Lähde nauttimaan neitsytkauttaan risteilevästä laivasta ensimmäisten joukossa, parhaassa seurassa. Syksyn risteily on upouuden aluksen ensimmäisiä matkoja! 

Turun Meyerin telakalla valmistuvalla aluksella koet ennennäkemätöntä luksusta ja tyylikkyyttä! Uuden sukupolven risteilijä tarjoaa valtavasti palveluja, tekemistä ja näkemistä. 11 tasokasta ravintolaa, 19 viihtyisää baaria ja kahvilaa tarjoavat Välimeren parhaita aterioita ja juomia, ja rentoutumaan pääset juuri niinkuin Sinulle parhaiten sopii. Alukselta löytyvät monipuoliset hyvinvointipalvelut, laaja vesimaailma useine uima-altaineen, jacuzzeineen ja vesiliukumäkineen, huipputasokas viihde- ja kulttuuritarjonta - ja paljon muuta.     

Hinta 2195,- / hlö

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Tutustu Costa Smeraldaan lisää TÄSTÄ

Matkaohjelma;

Päivä Reitti Tulo Lähtö
1 Savona (Italia) -- 18:00
2 Marseille (Ranska) 08:30 17:00
3 Barcelona (Espanja) 08:00 19:00
4 Palma De Mallorca (Espanja) 08:00 18:00
5 Meripäivä -- --
6 Civitavecchia (Italia) 08:00 19:00
7 La Spezia (Italia) 08:30 20:30
8 Savona (Italia) 07:00 --

Hinta sisältää kaiken tämän: 

- Menopaluulennot
- Lentokenttäkuljetukset kohteessa
- Risteily valitussa hyttiluokassa
- Kaikki ateriat laivalla: aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi ja illallinen
- Virvoitus- ja alkoholijuomat laivan baareissa ja ravintoloissa
- Verot, satamamaksut, palvelurahat
- Loistoristeilijän viihdepalvelut

Nopeille VIP -edut:

- Yöpyminen lentokenttähotellissa ennen menomatkaa
- Illallinen ja risteilyinfo
- Parkkipaikka hotellilla koko loman ajaksi
- Aamiainen ja kuljetus lentokentälle

Kuuntelijaristeilyn varaukset ainoastaan myyntipalvelustamme
myynti@loistoristeilyt.fi tai 010 231 6550. 

Risteilyllä pääset tutustumaan upeisiin vierailukohteisiin!

Savona

Tervetuloa Costa-varustamon kotiin! Savona on varustamon kotisatama, ja kaupunki toimiikin usein risteilyn lähtökaupunkina. Jo pelkkä kolmen tunnin matka ylängöllä sijaitsevalta Milanon lentokentältä alas Savonan satamaan on upea elämys. Kauniissa vuoristossa sijaitseva tie kiemurtelee yli 40 tunnelin ja siltojen läpi, kunnes saavumme Savonan kauniiseen satamaan.

Pariskunta kävelyllä

Marseille

Jyrkkien kalkkikivikallioiden suojista löytyy Marseille, Ranskan suurin satamakaupunki. Kaupungin ykkösnähtävyys on eloisa vanha satama, jonne lipuu purjeveneitä ja risteilylaivoja ympäri maailmaa. Satamaa vartioi kaksi 1600-luvulla rakennettua linnoitusta: pohjoisessa Fort Saint-Jeanin linnoitus ja etelässä Fort Saint-Nicolas’n linnoitus. Vanhassa satamasta löytyy valtava määrä kahviloita ja ravintoloita, joihin kannattaa istahtaa alas nauttimaan alueen erityisherkusta, sinisimpukoista.

Marseille

Barcelona

Espanjan toiseksi suurin kaupunki Barcelona valloittaa vaativammankin turistin: on upeita hiekkarantoja ja persoonallisia kaupunginosia sekä nähtävyyksiä kirjaksi asti. Miltä kuulostaisi visiitti Antoni Gaudin suunnittelemassa Sagrada Familia -kirkossa, käyskentely Las Ramblasin kävelykadulla katutaitelijoiden esitysten keskellä tai herkullinen tapas Barcelonan vanhan kaupungin keskuksessa Barri Gòticossa?

Sagrada Familia

Palma de Mallorca

Mallorcan viehättävässä pääkaupungissa Palma de Mallorcalla käy risteilyvieraiden lisäksi myös muita arvovaltaisia vieraita, kuten Espanjan kuninkaalliset ja kansainvälinen jet set. Suihkuseurapiirien läsnäolosta kertoo jo valtava, kilometrien mittainen huvipursisatama, jossa voi ihailla hulppeita jahteja toinen toisensa perään. Itse kaupunki on ihana yhdistelmä keskiaikaisia kujia, aatelispalatseja, viimeisintä muotia myyviä trendikauppoja sekä tapasbaareja. Yksi mainitsemisen arvoinen nähtävyys on esimerkiksi 1500-luvulla rakennettu katedraali, jossa on upeat, värilliset lyijylasi-ikkunat ja espanjalaisen Antonio Gaudin suunnittelema alttari.

Palma de Mallorca

Civitavecchia (Rooma)

Pieni ja kodikas Civitavecchia tarjoaa mainioita shoppailumahdollisuuksia esimerkiksi uuden nahkalaukun ostamiseen sekä kahviloita rentoutumiseen ja ihmisvilinän katselemiseen. Kaupunki sijaitsee noin puolentoista tunnin päässä Rooman ydinkeskustasta, ja varustamo myykin päiväretkiä halukkaille ikuiseen kaupunkiin. Englanninkielisiä retkiä on tarjolla niin amfiteatteri Colosseumista Pietarin kirkkoon kuin Vatikaaniinkin.

Espanjalaiset portaat

La Spezia

Tämä Ligurian maakunnan pääkaupunki kätkee sisäänsä viehättävät kadut ja torit, ligurialaisen keittiön parhaimpia herkkuja tarjoavia trattorioita ja modernin rannikkokaupungin palvelut. La Speziassa on myös Italian suurin laivastotukikohta. Vain kivenheiton päässä sijaitsee myös legendaarinen Cinque Terren alue, jonka postikorttimaisemat ovat varmasti tuttuja kaikille Italian ystäville.

Koriste ikkunat

Hinta kahden hengen sisähytissä / henkilö. Ikkuna- ja parvekehytti lisämaksusta. All inclusive sisältää kaikki virvoitus- ja alkoholijuomat laivalla laseittain (poislukien tietyt premium-alkoholit kuten kalleimmat konjakit ja vuosikertaviinit, erikoisoluet ja samppanja). Suuri osa risteilijän ohjelma– ja viihdepalveluista on maksuttomia. Lisämaksullisia palveluita ovat mm. kylpyläosaston palvelut ja pelikasino. Hinnat ovat voimassa sitoumuksetta paikkatilanteen mukaan. Reitti ja aikataulu alustavia, muutokset mahdollisia.

Kuuntelijamatkan varaukset ainoastaan myyntipalvelusta
myynti@loistoristeilyt.fi tai 010 231 6550.

 

Hinnat alkaen:
2 195.00€