Costa Pacifican 9 päivän Karibian all inclusive -risteily

Hinta alkaen vain 2105 € / henkilö!

Tällä Costa Pacifican taianomaisella risteilyllä pääset osaksi maailman kauneimpia maisemia ja lokoisimpia tunnelmia. Karibian saarten maisemat ja sydämelliset ihmiset jäävät mieleesi ikuisesti.

Laivalla hemmotellaan kaikkia aistejasi – tasokkaat ravintolat, kahvilat ja  baarit kutsuvat sinut herkuttelemaan, uima-altaat ja jacuzzit rentoutumaan, sekä lukuisat muut laivan palvelut viettämään unelmiesi lomaa.

Tutustu Costa Pacificaan lisää TÄSTÄ!

Lähdöt sunnuntaisin 18.12.2022 - 12.3.2023, reitti vaihtelee hieman lähtöpäivien välillä. Omatoimimatkaajille toimitamme runsaat tietopaketit ennen matkaa ja yllättäviä tilanteita varten olemme tavoitettavissa palvelupuhelimessa ympäri vuorokauden. Valitse vain mieleisesi lähtö ja varaa unelmien loma!

Alustava reitti ja aikataulu esim. 26.2.2023 (reitti vaihtelee hieman lähdöittäin):

Päivä Reitti Tulo Lähtö
1 La Romana (Dominikaaninen Tasavalta) -- 23:59
2 Meripäivä -- --
3 St. Lucia (Antillit) 09:00 19:00
4 Barbados (Antillit) 07:00 18:00
5 Guadeloupe (Antillit) 08:00 18:00
6 Antigua (Antillit) 08:00 18:00
7 Tortola (Brittiläiset Neitsytsaaret) 08:00 18:00
8 La Romana (Dominikaaninen Tasavalta) 08:00 --

Risteilyllä pääset tutustumaan mm. näihin upeisiin kohteisiin:

Barbados

Barbados on valokuvaajan unelmakohde. Postikorttimaisemat toisensa jälkeen laittavat kameran laulamaan. Valkoisia, puuterisia hiekkarantoja, vilkkaita, värikkäitä kaupunkeja sekä iloisia asukkaita. Mitäpä sitä muuta lomalainen kaipaisi!

Barbadoksen laguuni

Guadeloupe

Alati aurinkoisen Guadeloupen merkittävimmät vientituotteet ovat banaani, sokeri ja rommi, mikä näkyykin katukuvassa banaani- ja sokeriplantaaseina ja rommitehtaina. Mikäpä olisi parempi tuliainen, kuin aito karibialainen rommi?

Yhteisiä hetkiä

Tortola ja Antigua

Tortola kuuluu Brittiläisiin Neitsytsaariin, ja onkin sekä pinta-alaltaan että asukasluvultaan saariryhmän suurin. Tortolasta löytyy lukemattomia kauniita rantoja, joista ainakin yksi on koettava! Kauniit auringonlaskut, letkeä karibialainen elämäntyyli ja todella laaja aktiviteettivalikoima ovat Antiguan tavaramerkkejä. Kokeile vaikka miltä turkoosi meri näyttää varjoliitimen kyydistä..!

Varjoliitoa! 

Risteilyn hintaan sisältyy kaikki tämä: 

All inclusive -risteily + lento -pakettiin sisältyvät menopaluulennot, lentokenttäkuljetukset kohteessa, risteily valitussa hyttiluokassa, kaikki ateriat laivalla (aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi ja illallinen) sekä virvoitus. ja alkoholijuomat laivalla. Paketin hintaan sisältyvät aina myös verot, satamamaksut ja palvelurahat sekä loistoristeilijän monipuolinen viihdetarjonta.

All inclusive -juomapaketti sisältää virvoitus- ja alkoholijuomat laivalla laseittain (pois lukien tietyt premium-alkoholit kuten shampanja). Suuri osa risteilijän ohjelma– ja viihdepalveluista on maksuttomia. Lisämaksullisia palveluita ovat mm. kylpyläosaston palvelut ja kasino. Ikkuna- ja parvekehytti lisämaksusta.

Hinnoissa huomioitu kaikki alennukset, hinnat voimassa sitoumuksetta ja paikkatilanteen mukaan. Paikkoja rajoitetusti.
Reitti ja aikataulu alustavia, muutokset mahdollisia. Vastuullinen matkanjärjestäjä Costa Cruises.

Varaukset ja lisätiedot verkkokaupastamme tai myyntipalvelusta myynti@loistoristeilyt.fi tai p. 010 231 6550