Emiraatit, Sir Bani Yas

Sir Bani Yas tuo mukavaa vastapainoa kaupunkikohteille - tällä paratiisisaarella pääset nimittäin nauttimaan leppoisasta rantalomapäivästä uiden, aurinkoa ottaen ja kylmiä cocktaileja siemaillen! Aktiivilomailijoillekin löytyy vaihtoehtoja esimerkiksi vesiurheilusta, patikoinnista ja jeeppisafareista. Sir Bani Yas on oiva kohde myös luonnon ystäville, sillä lähes puolet saaren pinta-alasta kuuluu luonnonvaraiselle villieläinpuistolle.

 • Emiraatit, Dubai

  On vaikea uskoa, että 50 vuotta sitten täällä asuivat beduiinit, jotka söivät taateleita ja kamelinlihaa. Löytyi öljyä, ja nyt Dubai on todellinen ennätysten kaupunki. Täältä löytyvät muun muassa maailman korkein rakennus Burj Khalifa sekä maailman suurin ostoskeskus Dubai Mall.

 • Emiraatit, Abu Dhabi

  Abu Dhabi on suurin Arabiemiirikuntien liiton seitsemästä emiraatista. Arabiemiirikuntien liiton pääkaupunki on myös nimeltään Abu Dhabi, ja se on Dubain lisäksi yksi maan suosikkilomakohteista. Abu Dhabin, jonka nimi tarkoittaa antiloopin isää, on vauhdikkaasti kehittyvä kaupunki.

 • Oman, Muscat

  Muscat on Omanin sulttaanikunnan pääkaupunki. Sitä on kutsuttu Arabian jalokiveksi. Muscatilla ei ole varsinaista ydinkeskustaa, mutta sen sijaan kiehtova vanha kaupunki ja moderneja liikekeskuksia.

 • Oman, Khasab

  Khasab on pieni kalastajakylä ja täysin toisenlainen kuin vilkas Muscat. Merestä nousevat komeat vuoret ja hiekkarannat ovat kuin hiekka-aavikkoa Intian valtameren kimmeltäessä turkoosinhehkuisena. Elämä on rauhallisempaa kuin Muscatissa.