Suomalainen matkanjohtaja seuraavilla lähdöillä

Ma 21.10
La 09.11
To 14.11
La 16.11
To 21.11
La 23.11
To 19.12
La 21.12
La 01.02
To 13.02
La 15.02
To 21.03
La 28.03
La 18.04
La 17.10
La 24.10
La 31.10
La 07.11

Costa Smeralda -
Välimeren uusin, suurin ja upein!

Costa Smeraldalla koet ennennäkemätöntä luksusta ja tyylikkyyttä. Turun Meyerin telakalla lokakuussa 2019 valmistuvalla aluksella tinkimätön suomalainen huippuosaaminen yhdistyy hienoimpaan italialaiseen designiin. Tämä laiva on alansa uranuurtaja myös maailman ympäristöystävällisimmän polttoainejärjestelmänsä ansiosta. Häikäisevän kauneuden, ensiluokkaisen ohjelmasisällön, palvelun sekä kulinarististen nautintojen ansiosta Costa Smeralda on loistoristeilijöiden kruununjalokivi.

Täysin uuden sukupolven loistoristeilijä tarjoaa valtavan määrän palveluja, tekemistä ja näkemistä jokaiseen makuun. 11 tasokasta ravintolaa, 19 viihtyisää baaria ja kahvilaa tarjoavat Välimeren parhaita aterioita ja juomia, ja rentoutumaan pääset monin tavoin; juuri niinkuin Sinulle parhaiten sopii. Alukselta löytyvät monipuoliset hyvinvointipalvelut, laaja vesipuisto useine uima-altaineen, jacuzzeineen ja vesiliukumäkineen, huipputasokas viihde- ja kulttuuritarjonta - ja paljon muuta.    

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Tutustu Costa Smeraldaan lisää TÄSTÄ

Varmista paikkasi ainutlaatuiselle Neitsytristeilylle; vielä muutama hytti jäljellä - varaa pian!

10 päivän risteily Hampurista Barcelonaan tai
15 päivän risteily Hampurista Savonaan.
Lähtö maanantaina 21.10.2019

10 päivän risteily 1995,- / henkilö 2hh sisähytissä
15 päivän risteily 2795,- / henkilö 2 hh sisähytissä

Koe upouusi loistoristeilijä ensimmäisten joukossa, ainutkertaisella reitillä! Risteilyllä mukana suomalaiset matkanjohtajat. Huom! Varaukset neitsytristeilylle vain myyntipalvelustamme puh. 010 231 6550 tai myynti@loistoristeilyt.fi.

Päivä Reitti Tulo Lähtö
1 Hampuri (Saksa) -- 17:00
2 Rotterdam (Alankomaat) 19:00 --
3 Rotterdam (Alankomaat) -- 14:00
4 Meripäivä -- --
5 Meripäivä -- --
6 Lissabon (Portugali) 10:00 --
7 Lissabon (Portugali) -- 18:00
8 Meripäivä -- --
9 Meripäivä -- --
10 Barcelona (Espanja) 08:00 --
11 Barcelona (Espanja) -- 17:00
12 Marseille (Ranska) 08:00 --
13 Marseille (Ranska) -- 18:00
14 Savona (Italia) 08:00 --
15 Savona (Italia) -- --

 

Neitsytkaudellaan Costa Smeralda risteilee läntisellä Välimerellä
- suomalainen matkanjohtaja mukana useilla lähdöillä.

8 päivän risteilyt - lähdöt lauantaisin 9.11.2019 alkaen
Hinta alkaen 1795,- / henkilö

Päivä Reitti Tulo Lähtö
1 Savona (Italia) -- 18:00
2 Marseille (Ranska) 08:30 17:00
3 Barcelona (Espanja) 08:00 19:00
4 Palma De Mallorca (Espanja) 08:00 18:00
5 Meripäivä -- --
6 Civitavecchia (Italia) 08:00 19:00
7 La Spezia (Italia) 08:30 20:30
8 Savona (Italia) 07:00 --

 

 

Risteilyllä pääset tutustumaan upeisiin vierailukohteisiin!

Savona

Tervetuloa Costa-varustamon kotiin! Savona on varustamon kotisatama, ja kaupunki toimiikin usein risteilyn lähtökaupunkina. Jo pelkkä kolmen tunnin matka ylängöllä sijaitsevalta Milanon lentokentältä alas Savonan satamaan on upea elämys. Kauniissa vuoristossa sijaitseva tie kiemurtelee yli 40 tunnelin ja siltojen läpi, kunnes saavumme Savonan kauniiseen satamaan.

Marseille

Jyrkkien kalkkikivikallioiden suojista löytyy Marseille, Ranskan suurin satamakaupunki. Kaupungin ykkösnähtävyys on eloisa vanha satama, jonne lipuu purjeveneitä ja risteilylaivoja ympäri maailmaa. Satamaa vartioi kaksi 1600-luvulla rakennettua linnoitusta: pohjoisessa Fort Saint-Jeanin linnoitus ja etelässä Fort Saint-Nicolas’n linnoitus. Vanhassa satamasta löytyy valtava määrä kahviloita ja ravintoloita, joihin kannattaa istahtaa alas nauttimaan alueen erityisherkusta, sinisimpukoista.

Barcelona

Espanjan toiseksi suurin kaupunki Barcelona valloittaa vaativammankin turistin: on upeita hiekkarantoja ja persoonallisia kaupunginosia sekä nähtävyyksiä kirjaksi asti. Miltä kuulostaisi visiitti Antoni Gaudin suunnittelemassa Sagrada Familia -kirkossa, käyskentely Las Ramblasin kävelykadulla katutaitelijoiden esitysten keskellä tai herkullinen tapas Barcelonan vanhan kaupungin keskuksessa Barri Gòticossa?

Palma de Mallorca

Mallorcan viehättävässä pääkaupungissa Palma de Mallorcalla käy risteilyvieraiden lisäksi myös muita arvovaltaisia vieraita, kuten Espanjan kuninkaalliset ja kansainvälinen jet set. Suihkuseurapiirien läsnäolosta kertoo jo valtava, kilometrien mittainen huvipursisatama, jossa voi ihailla hulppeita jahteja toinen toisensa perään. Itse kaupunki on ihana yhdistelmä keskiaikaisia kujia, aatelispalatseja, viimeisintä muotia myyviä trendikauppoja sekä tapasbaareja. Yksi mainitsemisen arvoinen nähtävyys on esimerkiksi 1500-luvulla rakennettu katedraali, jossa on upeat, värilliset lyijylasi-ikkunat ja espanjalaisen Antonio Gaudin suunnittelema alttari.

Civitavecchia (Rooma)

Pieni ja kodikas Civitavecchia tarjoaa mainioita shoppailumahdollisuuksia esimerkiksi uuden nahkalaukun ostamiseen sekä kahviloita rentoutumiseen ja ihmisvilinän katselemiseen. Kaupunki sijaitsee noin puolentoista tunnin päässä Rooman ydinkeskustasta, ja varustamo myykin päiväretkiä halukkaille ikuiseen kaupunkiin. Englanninkielisiä retkiä on tarjolla niin amfiteatteri Colosseumista Pietarin kirkkoon kuin Vatikaaniinkin.

La Spezia

Tämä Ligurian maakunnan pääkaupunki kätkee sisäänsä viehättävät kadut ja torit, ligurialaisen keittiön parhaimpia herkkuja tarjoavia trattorioita ja modernin rannikkokaupungin palvelut. La Speziassa on myös Italian suurin laivastotukikohta. Vain kivenheiton päässä sijaitsee myös legendaarinen Cinque Terren alue, jonka postikorttimaisemat ovat varmasti tuttuja kaikille Italian ystäville.

 

Risteilyn hintaan sisältyy: 

- Menopaluulennot
- Lentokenttäkuljetukset kohteessa
- Risteily valitussa hyttiluokassa
- Kaikki ateriat laivalla: aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi ja illallinen
- Virvoitus- ja alkoholijuomat laivan baareissa ja ravintoloissa
- Verot, satamamaksut, palvelurahat
- Loistoristeilijän viihdepalvelut

 

All inclusive  sisältää kaikki virvoitus- ja alkoholijuomat laivalla laseittain (poislukien tietyt premium-alkoholit kuten kalleimmat konjakit ja vuosikertaviinit, erikoisoluet ja samppanja). Suuri osa risteilijän ohjelma– ja viihdepalveluista on maksuttomia. Lisämaksullisia palveluita ovat mm. kylpyläosaston palvelut ja pelikasino. Ikkuna- ja parvekehytti lisämaksusta. Hinnoissa huomioitu alennus -150 € / varaus ja hinnat ovat voimassa sitoumuksetta paikkatilanteen mukaan. Reitti ja aikataulu alustavia, muutokset mahdollisia.

Varaukset verkkokaupastamme www.loistoristeilyt.fi tai myyntipalvelusta
myynti@loistoristeilyt.fi tai 010 231 6550.

 

Hinnat alkaen:
1 795.00€