Suomalainen matkanjohtaja seuraavilla lähdöillä

Pe 19.02
Karibian väriloistoa

 

Costa Favolosan 16 päivän
Suuri Karibian risteily

Tämä risteily on unohtumaton kokemus! Pääset tutustumaan Karibian kymmeneen parhaimpaan kohteeseen, kuten unelmien Neitsytsaariin, ikoniseen Barbadokseen ja pikkuriikkiseen paratiisiin Saint Luciaan. Kaikkia kohteita yhdistää palmujen reunustamat valkoiset hiekkarannat, mahtavat maisemat sekä letkeä ja lämmin tunnelma. Tästä ei unelmien loma parane!

Huom! Tarjoushinta 2695,- ainoastaan myyntipalvelustamme;
myynti@loistoristeilyt.fi ja 010 231 6550.

Lähtö 19.2.2021
Risteilyn alustava reitti ja aikataulu:

Päivä Reitti Tulo Lähtö
1 Guadeloupe (Leeward-Saaret) -- 23:00
2 Meripäivä -- --
3 Scarborough (Trinidad-Tobago) 08:00 18:00
4 Kingstown (Saint Vincent Ja Grenadiinit) 08:00 18:00
5 Barbados (Windward-Saaret) 08:00 18:00
6 Saint Lucia (Pienet Antillit) 08:00 18:00
7 Martinique (Windward-Saaret) 08:00 20:00
8 Guadeloupe (Leeward-Saaret) 08:00 23:00
9 Meripäivä -- --
10 Tortola (Brittiläiset Neitsytsaaret) 08:00 18:00
11 Sint Maarten / Saint-Martin (Leeward-Saaret) 08:00 18:00
12 Antigua (Leeward-Saaret) 08:00 18:00
13 Roseau (Dominica) 08:00 18:00
14 Martinique (Windward-Saaret) 08:00 20:00
15 Guadeloupe (Leeward-Saaret) 08:00 --

Risteilyllä pääset tutustumaan upeisiin kohteisiin:

Guadeloupe, Tobago Scarborough ja Grenada

Aurinkoinen Guadeloupe on risteilyn alku- ja päätesatama. Lähtö- ja paluupäivänä kohteeseen ei kuitenkaan ole liiemmin aikaa tutustua, joten laiva pysähtyy Guadeloupella myös kesken risteilyn kokonaisen päivän verran! Paikan merkittävimmät vientituotteet ovat banaani, sokeri ja rommi, mikä näkyykin katukuvassa banaani- ja sokeriplantaaseina ja rommitehtaina. Mikäpä olisi parempi tuliainen, kuin aito karibialainen rommi? Scarborough on kaupunki Trinidad-Tobagolla. Se on Tobago -nimisen saaren pääkaupunki. Scarborough on suosittu kohde sukeltajien keskuudessa, mutta tekemistä löytyy muillekin. Trooppinen ilmasto hellii ympäri vuoden ja merivesi on lämmintä.

 Papukaijat väriloistossaan

Barbados ja St. Lucia

Barbados on valokuvaajan unelmakohde. Postikorttimaisemat toisensa jälkeen laittavat kameran laulamaan. Valkoisia, puuterisia hiekkarantoja, vilkkaita, värikkäitä kaupunkeja sekä iloisia asukkaita. Mitäpä sitä muuta lomalainen kaipaisi! St. Lucia puolestaan on häämatkalaisten suosikkikohde - eikä syyttä. Kohteessa voit nauttia kauniista rannoista, vehreistä sademetsistä ja vaikkapa snorklauksesta sekä värikkäästä merenalaisesta elämästä.

 St. Lucian maamerkit

Antigua, Kingstown ja Martinique

Kauniit auringonlaskut, letkeä karibialainen elämäntyyli ja laaja aktiviteettivalikoima ovat Antiguan tavaramerkkejä. Seuraava kohde Kingstown on Saint Vincent ja Grenadiinien pääkaupunki, sekä viennin ja turismin kannalta tärkeä satama. Vientituotteita ovat muun muassa banaanit ja pähkinät. Martinique on Ranskan merentakainen departementti ja siten myös osa Euroopan unionia ja euroaluetta. Kokemisen arvoista Martiniquessa ovat värikkäät kauppahallit; vaatteiden ja korujen lisäksi niissä myydään hedelmiä, kasveja ja mausteita, joita ei Suomesta näe.

 Antaudu tanssiin!

Tortola ja St. Maarten

Tortola kuuluu Brittiläisiin Neitsytsaariin, ja onkin sekä pinta-alaltaan että asukasluvultaan saariryhmän suurin. Tortolasta löytyy lukemattomia kauniita rantoja, joista ainakin yksi on koettava! Hollantilainen St. Maarten taas jakaa saman saaren yhdessä ranskalaisen St. Martinin kanssa. St. Maarten on tunnettu Maho Beach nimisestä rannasta, joka sijaitsee aivan lentokentän vieressä. Rannan yli laskeutuu jatkuvasti matalalla lentäviä lentokoneita.

 Väriloistoa myös pinnan alla  
 

Risteilyn hintaan sisältyy kaikki tämä: 

Täysihoitoristeily + lento -pakettiin sisältyvät menopaluulennot, lentokenttäkuljetukset kohteessa, risteily valitussa hyttiluokassa sekä kaikki ateriat laivalla (aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi ja illallinen). Paketin hintaan sisältyvät aina myös verot, satamamaksut ja palvelurahat sekä loistoristeilijän monipuolinen viihdetarjonta.

Täysihoitoristeilyllä juomapaketit voi ostaa lisämaksusta. 

Lounas- ja illallisjuomapakettiin sisältyy virvoitusjuomat, olut ja viini aterioiden yhteydessä. All inclusive -juomapaketti sisältää virvoitus- ja alkoholijuomat laivalla laseittain (pois lukien tietyt premium-alkoholit kuten shampanja). Suuri osa risteilijän ohjelma– ja viihdepalveluista on maksuttomia. Lisämaksullisia palveluita ovat mm. kylpyläosaston palvelut ja kasino.  

Hinnoissa huomioitu kaikki alennukset, hinnat voimassa sitoumuksetta ja paikkatilanteen mukaan. Paikkoja rajoitetusti. Reitti ja aikataulu alustavia, muutokset mahdollisia.

Varaukset ja lisätiedot loistoristeilyt.fi sekä myyntipalvelustamme myynti@loistoristeilyt.fi tai p. 010 231 6550

Hinnat alkaen:
2 695.00€