Irti arjesta!

 

 

Alle 18 -vuotiaiden all inclusive -risteily
lentoineen - hinnat alkaen vain 395 €!


Loistoristeily on ylivoimaisesti rennoin tapa lomailla lasten kanssa! Kaikista järjestelyistä on huolehdittu, eikä all inclusive -risteilyllä tarvitse huolehtia syötävästä ja juotavasta - kaikkea on helposti saatavilla ja sisältyy hintaan.

Laivoilla on eri ikäisille lapsille (3-17 -vuotiaille) kerhoja, joissa koulutetut lastenhoitajat ja ohjaajat ovat paikalla aamusta myöhäiseen iltaan.

Risteilyllä on tarjolla paljon muutakin mukavaa, kuten Play Station -maailma, pelihalli, virtuaalimaailma ja oma uima-allasalue vesiliukumäkineen. Lapsille ja nuorille järjestetään jatkuvasti hauskaa eri ikäisille mieluista ohjelmaa kuten diskoja, karaokea ja urheilukilpailuja. Tietenkin myös mielenkiintoiset vierailukohteet jättävät pienimmillekin matkailijoille monta mukavaa muistoa!

Iloisia muistoja koko perheelle! 

Lue TÄSTÄ lisää perheristeilyistä!   

Koko risteilytarjontamme löydät TÄSTÄ - tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan!

Ikkuna- ja parvekehytti lisämaksusta (ei koske lisävuoteella majoittuvia lapsia). All inclusive -pakettiin ei sisälly tietyt premium-alkoholit, kuten erikoisoluet ja samppanjat. Suuri osa risteilijän ohjelma– ja viihdepalveluista on maksuttomia. Lisämaksullisia palveluita ovat mm. kylpyläosaston palvelut ja retket.

Hinnoissa huomioitu aikuisten kampanja-alennus 150 € / varaus. Lapsihinta voimassa, kun samassa hytissä on kaksi aikuista ja lapsi majoittuu lisävuoteella. Alennusta ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin, ja se koskee vain uusia varauksia. Hinnat ovat voimassa sitoumuksetta, paikkatilanteen mukaisesti. 

Lisätietoja myyntipalvelusta myynti@loistoristeilyt.fi tai 010 231 6550. Alle 18 -vuotiaiden tarjoushinnat saat ainoastaan myyntipalvelustamme: ota yhteyttä ja teemme lomallenne parhaan tarjouksen!

 

 

 

Hinnat alkaen:
395.00€