Risteilyjen uusi tuleminen - turvallisuus ennen kaikkea

Costa Cruises valmistautuu kauan odotettuun risteilyjen käynnistämiseen tauon jälkeen.

Varustamo tekee tiivistä yhteistyötä risteilyalan kattojärjestön Cruise Lines International Associationin (CLIA) sekä riippumattomien asiantuntijoiden kanssa, kehittäen jatkuvasti toimia taatakseen turvallisen ja miellyttävän risteilykokemuksen kaikille vierailleen.   

 

Valmiina palvelemaan maalla ja merellä!

Miehistön ja matkustajien terveydestä ja turvallisuudesta huolehditaan niin satamissa, laivoissa kuin kohteissakin, aina risteilyn alusta päätökseen;  

Online -palvelut

Online -lähtöselvitys voidaan suorittaa kokonaisuudessaan kotona, mikä nopeuttaa toimintaa satamassa. Samoin matkustajien terveyttä tarkastellaan ennen risteilyä online -terveyskyselyllä. Laivan lisäpalveluja kuten retkiä on mahdollisuus varata ennen risteilyä MyCosta.com -sivuston kautta, ja aluksella voi käyttää myös kätevää CostaApp -puhelinsovellusta ja interaktiivisia monitoreja.

Turvallisuustoimet terminaalissa

Matkustajien ja miehistön turvallisuutta seurataan jokaisessa satamassa. Jokaisen henkilön kehon lämpötila mitataan aina ennen laivaan pääsyä, ja terminaalissa kaikkien tulee käyttää kasvomaskia.

Tilojen väljyys

Kaikissa tiloissa noudatetaan turvallisia etäisyyksiä. Matkustajien enimmäismäärää risteilyllä on vähennetty huomattavasti, tiloissa yhtä aikaa oleskelevien henkilöiden määrää on vähennetty, ja tilojen käyttöä on uudistettu. Myös kaikissa yleisissä tiloissa olevat merkinnät auttavat muistamaan turvavälit.

Tilojen puhdistus

Kaikilla aluksilla noudatetaan Maailman terveysjärjestön (WHO) asettamia ohjeistuksia. Kaikki julkiset tilat puhdistetaan useita kertoja päivässä tehokkailla desinfiointiaineilla, ja hytit luovutetaan uusille matkustajille vasta perusteellisen desinfiointikäsittelyn jälkeen. Hytit puhdistetaan huolellisesti myös päivittäin.

Hygienia- ja suojavarusteet

Matkustajille ja miehistölle on aina tarjolla suojavarusteita käytettäväksi aluksella ja vierailukohteissa. Käsidesiä on saatavana terminaalissa ja laivan yleisillä alueilla kaikkina aikoina. Myös miehistö käyttää tarvittavia suojavarusteita. Retkillä käytettävät linja-autot puhdistetaan perusteellisesti jokaisen käytön jälkeen ja turvavälit taataan alennetulla osallistujamäärällä.

Miehistön toimintaohjeet

Miehistön noudattamaa säännöstöä on tiukennettu, ja jokaisen työntekijän kehon lämpötila mitataan ennen jokaista vuoroa ja sen jälkeen. Erityiskoulutuksessa painotetaan turvallisuussäännösten ja voimassa olevien terveysmääräysten moitteetonta noudattamista.

Turvallisuus ravintoloissa

Ravintolapalvelut mukautetaan nykyiseen tilanteeseen, aina miellyttävän ja turvallisen ravintolakokemuksen varmistamiseksi. Pöytien etäisyys ja järjestys on suunniteltu turvaväleistä huolehtien, ja osaan ravintoloista tehdään pöytävaraukset tilojen väljyyttä silmällä pitäen. Kaikissa ravintoloissa on pöytiintarjoilu. Kuten aina, elintarviketurvallisuudessa ja hygieniassa noudatetaan tarkimpia käsittelymenetelmiä.

Lääkintäpalvelut laivalla ja kohteissa

Kaikki aluksilla on lääkäriasema, jossa työskentelevät kokeneet lääkärit ja terveydenhuollon ammattilaiset. Vallitsevaa tilannetta ja viranomaisohjeita seurataan jatkuvasti, ja tarvittaviin muutoksiin reagoidaan välittömästi. Matkustajien ja miehistön terveys on aina kaiken toiminnan ensisijainen prioriteetti.

Tässä esitetyt toimet perustuvat tämänhetkiseen pandemiatilanteeseen, ja ohjeistusta päivitetään tarvittaessa. 

Lisätietoja risteilyistä myyntipalvelustamme
myynti@loistoristeilyt.fi tai 010 231 6550.
Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää risteilyistä, ota yhteyttä,
autamme mielellämme!

Vanavedessä

 Loistoristeilyt

Hinnat alkaen:
1 195.00€